![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Soacra-mea sigur a fost :))))
|
|||
|
|||
![]()
Mda, acum pe digi fac reclamă unui preot catolic extenuat de drumul făcut pe la spitale și acum prezent la protest. Și BOR din nou lovită. E clar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cu sloganul binecunoscut: vrem spitale și școli, nu biserici.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si vizitati deja de preoti ortodocsi. Dar cu astia nu o scoti la capt, orice ai face, faci gresit :)
|
|||
|
|||
![]()
Nu era chiar asa, mesajul era ok dar totusi ... de ce sa pui niste copii sa spuna asta ? Stiu ca am vazut la altii mesaje similare din alte tari mai demult.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu mai vrem". Bun, si ce o sa faceti? Aici se termina, furtunos si fioros si gaunos :) Urmeaza sa vina CTP sa ne explice ce trebuie sa facem, cati preoti trebuie sa spanzuram, etc totul ca sa ne fie bine, pentru SCHIMBARE :)
|
|||
|
|||
![]()
Ia uite-l si pe asta. Da e bine ca-i popularizeaza pe toti.
http://www.realitatea.net/petitie-pe...s_1823116.html Ironia sortii face ca eu sa stiu ca in perioada interbelica, un foarte bogat roman din Basarabia, a donat o suma imensa pentru constructia Catedralei. Statul trebuia sa contribuie si el cu restul dar lucrurile s-au tergiversat asa ca banii s-au folosit pentru construirea de... scoli. Asa ca macar aia cu scolile ar trebui sa taca. ![]() Chiar inainte de primul razboi a donat banii... scuze. Oricum nu e prea mare greseala pentru ca perioada interbelica e tot timpul...speram acum sa nu fie. :) Last edited by iuliu46; 04.11.2015 at 00:39:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi popularizez si eu gluma ( reusita zic eu ) de pe Facebook de astazi :
"Robert Turcescu, aflat în mijlocul protestatarilor, a declarat că la manifestație participă foarte mulți tineri. " - B1TV Exact ca in 89. Foarte multi tineri si printre ei cate un securist batran. |
|