Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.02.2015, 12:06:05
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

da, aceia aleg calugaria. Bun. De acord, dar nu-mi zice ca aceia nu au niciodata ganduri despre partea lor sexuala cat timp sunt acolo (da, se spovedesc apoi) si ca devin imediat sfinti si li se sterg sentimente si ganduri. Imi suna putin a ipocrizie (da, presupun ca nu sunt multi, totusi). Eu personal nu am nimic cu homosexualii,chiar daca sunt in pacat (sunt oameni si pur si simplu aleg sa nu lupte impotriv acestui pacat si gata, eu ii accept asa cum sunt si nici nu ma apuc sa le tin prelegeri despre pacatosenia lor; stiu si eu asta), decat cu cei militanti AGRESIVI. Dar in general am o problema cu oamenii agresivi...

Carti sunt, am si dat peste unele, dar oare putem sti noi ca acele carti nu sunt scoase din imaginatie (schizofrenie, vise etc.)? Asta e un aspect in care eu sper sa raman ferma cate zile voi avea, indiferent in ce directie o iau cu viata duhovniceasca, si anume: Doar Dumnezeu stie cine merge in rai si iad si cum e acolo; restul e ... can-can.... De altfel, cred ca Dumnezeu va mantui si oameni care poate, la o prima observatie, nu ar merita; si invers... Are Dumnezeu masura lui de a judeca, masura pe care noi nu o vom avea niciodata.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.