Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.02.2015, 13:00:43
antoniap
Guest

Implicit

Homosexuali religiosi nu exista. Joaca teatru, crezand ca-l pacalesc ei si pe Dumnezeu! E plin iadul chiar si de calugari care au cazut in diverse pacate. Nu o spun eu. Care imparat pamantesc il va premia pe cel care i-a nesocotit poruncile? Oare Imparatul Ceresc se va grabi sa-i mantuiasca pe cei care fac o cruce stramba de ochii lumii, dar isi vor bate joc de trupul lor si de al altora? Trupul este chemat sa fie slujitor al sufletului, nu al pacatului.

Sa-mi arati un homosexual sfant. Dobandirea Duhului Sfant nu e posibila daca facem pacate.

Sa nu facem propaganda homosexuala pe acest forum ortodox, totusi!
Vechi 11.02.2015, 13:17:06
Inorogul
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sa nu facem propaganda homosexuala pe acest forum ortodox, totusi!
Ce ii cereti, mai exact, unei persoane care se declara a fi homosexual?
Sa isi inhibe atractia fata de persoane de acelasi sex sau sa nu exteriorizeze aceasta atractie ?
Vechi 11.02.2015, 13:23:48
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Inorogul Vezi mesajul
Ce ii cereti, mai exact, unei persoane care se declara a fi homosexual?
Sa isi inhibe atractia fata de persoane de acelasi sex sau sa nu exteriorizeze aceasta atractie ?
Sa inteleaga ca toti ceilalti au dreptul sa creada ca acest comportament este rau si distructiv pentru fiinta umana si sa incerce sa evite conflictele cu acestia. Dar vezi tu, homosexualul militant nu se multumeste cu asta, el vrea ca toata lumea sa accepte ca acest comportament este normal. Si cine nu accepta ar trebui sa plateasca amenda, sau sa intre la parnaie, sau trimis la reeducare...pana cand accepta.
Vechi 11.02.2015, 14:16:39
MarcelEmil MarcelEmil is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Sa inteleaga ca toti ceilalti au dreptul sa creada ca acest comportament este rau si distructiv pentru fiinta umana si sa incerce sa evite conflictele cu acestia. Dar vezi tu, homosexualul militant nu se multumeste cu asta, el vrea ca toata lumea sa accepte ca acest comportament este normal. Si cine nu accepta ar trebui sa plateasca amenda, sau sa intre la parnaie, sau trimis la reeducare...pana cand accepta.
N-o să poți da nici un exemplu de persoană care a avut de suferit pentru că nu ar fi acceptat că compotamentul homosexual ar fi normal.

Nu-mi da exemple de condamări (de la mustrări până la amenzi) pentru disciminări, îndemnuri la violență și calomnii. Pe acestea le știu și în cazul lor s-a trecut mult dincolo de simpla acceptare sau neaccaptare a ceea ce fac alte persoane.
Vechi 11.02.2015, 14:24:45
Senior Member

Implicit

Pai tocmai asta arata legile antidiscriminare. Ca toti trebuie sa acceptam ca acest comportament este normal. E precum culoarea pielii, te nasti cu ea.

Si ce face militantul homofil ? Ii vaneaza pe oamenii care nu aproba comportamentul homosexual. In loc sa se duca la aia 10 care fac rochii de mireasa pentru gay, se duce la ala unul care refuza asta pentru ca are anumite convingeri religioase. Si ii inchide afacerea, ba ii ruineaza si viata.
Vechi 11.02.2015, 14:34:33
Senior Member

Implicit

Sau cauta un fotograf pentru nunta - la fel. Nu aleg unul dispus sa faca asta ci il vaneaza pe cel care refuza sa participe pe baza propriilor convingeri religioase. Si iar omul are de suferit. Pentru simplul motiv ca propriile convingeri sunt in conflict cu ceea ce inginerii sociali vor sa acceptam. Libertatea de gandire e un moft. Libertatea de a te orienta cum vrei tu este baza societatii.
Vechi 11.02.2015, 15:07:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si ce face militantul homofil ? Ii vaneaza pe oamenii care ....
"Homofil" înseamnă cu totul altceva decât crezi.
http://dexonline.ro/definitie/homofil
Vechi 13.02.2015, 19:31:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarcelEmil Vezi mesajul
N-o să poți da nici un exemplu de persoană care a avut de suferit pentru că nu ar fi acceptat că compotamentul homosexual ar fi normal.

Nu-mi da exemple de condamări (de la mustrări până la amenzi) pentru disciminări, îndemnuri la violență și calomnii. Pe acestea le știu și în cazul lor s-a trecut mult dincolo de simpla acceptare sau neaccaptare a ceea ce fac alte persoane.
Haha, deci calomnii - ce intra aici?

Daca spui ca in fatza lui Dumnezeu comportamentul homosexual este un problema majora, e o calomnie si merita pedepsita?

Daca spui ca o familie normala trebuie sa aiba mama si tata nu doua persoane de acelasi sex iarasi e calomnie sau discriminare si merita pedepsita?

Ca sa vezi, saracele victime, ajunse peste noapte persecutori, ce rasturnare stralucita de situatie, nu-i asa?
Vechi 14.02.2015, 01:13:01
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarcelEmil Vezi mesajul

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Haha, deci calomnii - ce intra aici?

Daca spui ca in fatza lui Dumnezeu comportamentul homosexual este un problema majora, e o calomnie si merita pedepsita?
Am detaliat în altă parte că nu discutăm de calomnie atunci când se exprimă un punct de vedere religios și că acest punct de vedere religios este evident din context sau prin specificare expresă. Punctul de vedere religios trebuie să fie referitor la suflet, nu la om în genere pentru că în problema sufletului este competentă biserica. Prin convenție nescrisă biserica este scutită de a dovedi ceva din ceea ce propovăduiește, atâta timp cât se menține în sfera ei de competență.

Off topic. Referirea prin citare directă la Levitic 20:13, în special când este evocat ca îndemn la omorârea homosexualilor, așa cum au făcut cei care au provocat scandalul de la Muzeul Țăranului Român acum aproape 2 ani, este considerabilă îndemn la violență și intră sub incidență penală. De altfel, acest text este parte a Legii lui Moise și după Sinodul Apostolic de la Ierusalim (cca. 46) Legea lui Moise nu face parte din creștinism.

Citat:
Daca spui ca o familie normala trebuie sa aiba mama si tata nu doua persoane de acelasi sex iarasi e calomnie sau discriminare si merita pedepsita?
N-am auzit că ar fi calomnie pe undeva dar am auzit de reacții negative la adresa ei din partea persoanelor necăsătorite sau divorțate care au copii în îngrijire.

Citat:
Ca sa vezi, saracele victime, ajunse peste noapte persecutori, ce rasturnare stralucita de situatie, nu-i asa?
Am auzit de multe litanii autovictimizatoare din partea unora care pretind că este dreptul lor, parte a libertății de exprimare a religiei, să discrimineze minoritățile LGBT și că se simt persecutați pentru că li se neagă acest drept.

Am auzit de două cazuri discriminare prin fapte, ambele în USA, în care au fost implicați un florar și o cofetăreasă care au refuzat să onoreze comenzile pentru căsătoriile unor cupluri homosexuale, motivându-și refuzul prin convingerile lor religioase. Au fost sancționați, justiția nu le-a dat dreptate, și cazurile sunt închise. USA are o lungă și urâtă tradiție de discriminare motivată religios, împotriva negrilor, a căsătoriilor inter-rasiale etc. și, probabil, instanțele sunt severe atunci când este vorba de discriminarea pe motive religioase pentru a nu redeschide ușa și pentru alte discriminări motivate religios.

Last edited by MarcelEmil; 14.02.2015 at 01:20:58.
Vechi 14.02.2015, 01:45:13
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Acestea sunt minciuni propagate de activistii homosexuali pentru a-si justifica viciul. Asa cum , de exemplu, cei care isi insala sotiile spun ca asa e barbatul, are nevoie de mai multe partenere, sunt si studii in sensul asta.
Am mai dat aceste citate din cateva marturii: http://www.homosexualitate.ro/marturii.html

4. Terapia pentru schimbare face rău

Acum vreo opt ani am văzut un documentar despre Exodus. Era făcut de homosexuali. În film, această organizație ajunsese într-un orășel din Norvegia, iar unii homosexuali tineri se sinuciseseră. Cel mai cumplit documentar pe care l-am văzut. Se afirma că homosexualii nu se pot schimba și că fanaticii creștini nu au rușine atunci când le spun homosexualilor să-și reprime sentimentele și să pretindă că acum sunt heterosexuali. În film apărea o pereche de homosexuali care se căsătoriseră (un fost homosexual și o lesbiană). Nu aveau copii și erau foarte deprimați. Filmul îi prezenta ca pe niște păcălici! Ce glumă! Numai niște homosexuali care se urăsc pe sine ar încerca să se schimbe.

Ideea că homosexuali se vor sinucide dacă au de-a face cu vreuna dintre organizațiile pentru terapia homosexualității îmi fusese băgată în cap de activiștii homosexuali și ea este repetată de fiecare activist cu care încerci să discuți despre posibilitatea schimbării. Activiștii ți vor spune că este mult mai bine să te accepți așa cum ești și să fi tu însuți decât să încerci să fi ceva ce nu ești.

Cred că principalele prejudecăți despre terapia pentru schimbare și foștii homosexuali sunt acestea:

Schimbarea nu este posibilă... dacă încă am atracții homosexuale, nu m-am schimbat. Dacă schimbarea este posibilă, atunci atracția față de sexul opus ar trebui să fie la fel de puternică și cu aceleași caracteristici emoționale ca și atracțiile homosexuale.

Cei ce s-au schimbat nu fac decât să-și reprime sentimentele homosexuale. Acolo nu a avut nici o schimbare reală, ei doar se prefac.

Dacă nu am erecție când mă uit la o femeie, nu mă voi putea schimba, așa că mai bine nici nu încerc.

Cei ce apelează la terapie pentru schimbare se vor sinucide.

Nu vei fi niciodată fericit așa, încercând să fi ceva ce nu ești.

În ciuda tuturor acestor mituri promovate de activiștii homosexuali, pot spune că toți anii pe care i-am petrecut apelând la terapia pentru schimbare au dat roade. Mi-am vindecat o mulțime de răni. Mi-a luat mult timp și a fost un proces, nu un eveniment. Așa cum spunea și fostul homosexual Sy Rogers, nu spui hocus-pocus și dispare orice atracție homosexuală din mintea ta. Însă acum nu mai tânjesc după un bărbat care să mă iubească. Sunt atras de femei.
Într-un fel, astăzi mă simt înșelat de activiștii homosexuali. M-au mințit. Eu sunt mult mai mult decât atracțiile mele. Nu mai cred că m-am născut așa. Nu am putut găsi fericire în stilul de viață homosexual, deși chiar am încercat. Am găsit dragoste, dar relațiile homosexuale au în general viață scurtă.
Subiect închis