Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2014, 10:29:54
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mena59 Vezi mesajul
Asta e parerea ta. Eu ma intreb cum ti-ai format-o? Din auzite, din statistici (eronate) ori din propria observatie, din cele ce ai vazut in jurul tau? Nu pot sa-mi dau seama. Dar eu te contrazic pt ca am constatat, din cele ce am vazut in jurul meu ca din familiile cu multi copii si cu venituri mici (nu ma refer la tigani) au crescut oameni cinstiti si sanatosi mintal. Iar din multe familii instarite si cu copii putini, copii au devenit niste alintati, aroganti si obraznici, ca sa nu mai vorbesc de depresiile prin care trec unii din acesti copii.
E convingerea mea. Si nu numai a mea.

Acu tu ai dat-o in extreme... pentru ca asta e extrema, e ceea ce vezi pe la TV, ceea ce auzi pe la radio, ceea ce iese in evidenta, in ambele cazuri. Nu ai nevoie de statistici cand lucrezi cu fel si fel de oameni, nu ai nevoie de statistici cand cunosti oameni; ai nevoie de putin spirit de observatie si o minte care sa iti permita sa nu vezi doar extremele. Tin sa iti zic sa exista o multime de copii din familii sarace (si nu, nu ma refer nici eu la tigani), care au ajuns sa fure si sa faca fel de fel de lucruri, la fel cum sunt si copii din familii mai instarite care au ajuns foarte bine din toate punctele de vedere.
Ideea e ca, totul depinde de educatia data copiilor si de psihicul acestora.
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.