![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
ca acum sa faci un copil inseamna si cheltuieli .Si tinand cont ca romanii fac imprumut la banca pentru a-si platii datoriile la intretinere facerea de copii trece pe planul secundar sau chiar tertiar sau chiar niciodata. |
|
|
||||
|
||||
|
Bine, dar măcar să nu-i mai omorâm pe cei care, vruti-nevruti, s-au zămislit.
Iar nivelul de trai va creste pe măsură ce va scădea coruptia; ceea ce se poate realiza, pe de o parte, prin cultivarea dragostei crestinesti în sufletele oamenilor, pe de altă parte, pentru cine n-are această dragoste, fortat, cu justitia. Deci ne trebuie un presedinte care să sprijine justitia. Last edited by CristianR; 18.08.2014 at 18:18:21. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Și uite că mă abțin, într-adevăr, cu gândul la cei 3 copii ai mei și la al patrulea care, slavă Domnului, e pe drum. Poate că va veni vremea când vă veți lepăda, nădăjduiesc, de gânduri înșelătoare... Pierzarea ca neam doar așa vine: prin gânduri înșelătoare. Nu prin nivelul de trai, nici prin copii. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ioane, Romania nu se limiteaza la arealul tau social unde iti desfasori activitatea. Citat:
Last edited by oaie_cugetatoare; 18.08.2014 at 18:52:00. |
|
|
|||
|
|||
|
Ehei,presedinte ca Base nu mai gasim noi...
Iohannis spune clar: <<Un lucru mai vreau însă să spun în finalul acestei intervenții și vreau să-l spun apăsat: sunt două zone în care ca președinte al României voi garanta parcursul de până acum și voi apăra împotriva tuturor ceea ce s-a realizat în ultimii ani. Prima zonă privește politica externă și opțiunile noastre fundamentale: parteneriatul strategic cu Statele Unite, apartenența noastră la NATO și la Uniunea Europeană. Putem discuta amănunte, proiecte, despre creșterea calitativă a participării României în aceste mecanisme, dar direcția României spre vest, spre occident, statutul ei de aliat strategic sunt nenegociabile.>> sursa: http://www.pnl.ro/stiri/discursul-pr...-preziden-iale Deci tot cu ue si cu nato.Go west,life is peaceful there!
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
...Iohannis e doar tot un mason jegos, un supus al "cauzei" prooccidentale. Ma sufoca unipolaritatea acestei lumi. Acelasi modus vivendi peste tot, aceleasi discurusuri imbecile, care cistiga tocmai pentru ca sunt imbecilizante, incarcate cu energie manipulatoare in serviciile lor secrete blestemate.
Iohannis se supune tot vechiului impuls banal definit de vorba mea: "pentru cauza latram, sub steag ne aglutinam". Sau "cu ai nostri tin, nu (vreau sa) vad mai departe". Subiectivsm uman banal, murdar, criminal. Valabil pentru politici, ideologii, religii. Si, oricum, faptul ca e protestant, rascolnic, ateu sau romano-catolic e demult irelevant. Conteaza sa fie OM. Ori, daca esti "initiat" nu mai esti om deja, ci un zombie cu sort si colan. Adica un vierme al iadului. Stiu, unii din voi l-ar vota pe Capsali cu ambele maini. Daca sunteti sinceri, sunteti naivi: nu va dati seama ca, foarte probabil, omul e un pion al blestematului de SRI?! Presupunind prin absurd ca Iohannis nu e un caine de mason/sluga a Euroamericanilor, l-as vota tocmai pentru ca e protestant. :P Poate ar introduce si la noi etica protestanta a muncii. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 19.08.2014 at 08:25:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
plictiseala, incepi sa numeri oi =)). Categoric altcineva este in spatele lui si el este doar intermediarul.La fel si cand a vandut copii.El era doar intermediarul, sefii erau nevazuti. Dar nu greu de ghicit cine este in spatele lui nenea Klaus-sechs-haus. Este Merkel.Iar in spatele lui Merkel cine este ? pfff OMV-Austria.Si ce vrea OMV-Austria ? Resurse, de toate si cu de toate din subsolul Romaniei. |
|
|
||||
|
||||
|
De unde stii ca e mason ?
|
|
|
||||
|