![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poti sa fii sarac deoarece inainte ai fost bogat si ai pierdut toti banii la un joc de ruleta...sau i-ai investit intr-o afacere proasta...sau ti-au furat hotii tot! Sau esti un om impatimit in dependenta fata de vreo substanta. Nu ne garanteaza nimeni ca saracii sunt painea lui Dumnezeu in timp ce bogatii sunt pleava iadului.Important este cum te raportezi la Dumnezeu din acea pozitie si ce fel de inima ai! Ca sa rezum,nu trebuie sa-i judecam pe unii cu smartphone,poate este cadou,poate este imprumutat,nu stim noi cum isi duce el viata. Ne comportam ca aceia care vad fete bisericesti in masini scumpe de lux si se smintesc rau de tot. Eu mai mult am vazut bogati care dau decat oameni decenti care tin totul cu zgarcenie pt ei si binele familiei lor. Acum mai mult timp,m-am dus intr-o vizita de Paste la niste rude care aveau un venit peste medie ,aveau un apartament utilat cu de toate si isi permiteau sa-si faca chiar casa de vacanta la tara.Erau stramtorati doar pt ca construiau acea casa de vacanta. S-au asezat la masa si cu obraznicie m-au intrebat daca vreau putin sos de friptura cu paine caci carnea este numarata pt membrii familiei lor...Mi s-a parut cea mai mare mojicie posibila,dar venind din partea lor nu ma mai socheaza nimic...Probabil ca m-ar fi durut mai putin faza respectiva daca aceiasi indivizi nu ar fi fost omeniti si tratati regeste mereu in casa noastra.Dar astia sunt oamenii! Slava Domnului,am primit mai multa omeneala din partea unor straini!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|