Maica Domnului chezasia pocaintei noastre
Am avut timp de 2 ani un torticolis , am stiut ca e de natura spirituala si nu am acceptat nici un tratament asteptand vindecarea de la Dumnezeu si Maica Domnului in Biserica.L-am considerat urmare a pacatelor.Intr-o zi de 25 martie la sarbatoarea mea de suflet , am simtit o pace adanca si asa am amers la cea mai iubita rugaciune Acatistul Buneivestiri la vecernie.Am iesit ca nou. I-am zis doar mamei la telefon ca era in alt oras : Bucura-te Marie ( asa cheama ) ca fiul tau e sanatos. Ea a suferit mai mult ca mine pentru acel chin.N-am zis nimanui nimic si nici nu m-am exteriorizat , am stat sa vad daca e o vindecare autentica.Oamenii care ma stiau asa de multa vreme ma intrebau cum de nu mai am nimic si ma studiau atent cautand vreo reminescenta a bolii dar degeaba, ca nou .
Le-am spus ca Maica Domnului la Bunavestire m-a vindecat.Toti au primit in tacere si mirare , ce ar putea spune ? m-au vazut atata vreme chinuit si acum sanatos tun.
Nu m-am gandit ca o sa ma vindec in momentul acela si nici nu am cerut vindecarea in general ma rugam sa ma vindec cand si cum e voia Domnului.
Last edited by Teodosie; 22.03.2014 at 01:34:46.
|