![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Copiii dumneavoastra, ai neoprotestantilor, au tot felul de nume gen Tabita, Ester etc, insa nu au numele alesilor Domnului nostru: Maria, Magdalena, Petru, Pavel... Cel putin Maria e un nume pe care nu l-am auzit la nici un neoprotestat (nu ma refer la cei care au fost ortodocsi. Ma refer la copiii nascuti din neoprotestanti practicanti). De ce atata dispret pentru mama Mantuitorului nostru? Mi-a imposibil sa inteleg. Asta e tot o parere venita din una din cele doua surse, prea putin credibila pentru mine. Nu stiu care este stima si admiratia dumneavoastra pentru Domnul nostru Isus Hristos daca nu sunteti capabili sa o cinstiti pe mama pe care EL a avut-o pe acest pamant si pe care El insusi a cinstit-o. Cinstind-o pe Maica Domnului si sfintii Lui Il cinstim pe Domnul nostru. Dar daca nu intelegeti cuvintele simple rostite de Domnul nostru ("azi", "este") cum o sa cred ca intelegeti lucruri mai complicate? |
|
||||
|
||||
![]()
Orice om normal , orice bun crestin , nu are cum sa n-o slaveasca pe Maica Domnului , iar cele doua Biserici despartite , cea ortodoxa si cea catolica , n-au avut aceasta impertinenta , precum o au alte culte , de a o nesocoti pe Maica lui Dumnezeu , caci inseamna ca cei care fac acest lucru , o nesocotesc si pe maicuta lor , si pe tatal lor , si in acest caz nimic nu am ce adauga nesimtirii lor profunde!
Cu adevarat cele doua biserici o numesc pe Maica Domnului "rai cuvantator ", "rai de taina ", caci bucuria ce se naste din legatura noastra cu Maica Domnului este o traire a raiului , o faramitura din acesta .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu cred ca si invidia ii roade pe cei despartiti de adevarata Biserica ca nu pot fi ei asa de cunoscuti si slaviti. Setea noastra de a fi pe primul loc ne aduce pana int-acolo incat sa hulim pana si pe salvatorii nostri - din pacate fara chiar sa constientizam aceasta rautate!!! Eu zic ca daca atata sfintenie zace in ei de la nastere, adica n-au zis si n-au facut nimic rau si nici macar n-au gandit la aceasta de ce nu se roaga nimeni la ei? Sau de ce nu ii baga nimeni in seama? Pai sa-si raspunda fiecare particular ca sa nu se afla dezgoliti si cu rusinea lor la vedere!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ei bine, aflați că eu o socotesc! O socotesc fecioară și sfântă. Dar a o socoti ca făcând parte din Trinitate, ori măcar la granița Ei cum ați încercat a-mi sugera, nu o s-o fac niciodată. Nici măcar să-i ard candelă, tămâie, ori să-i necinstesc memoria pupându-i imaginea imaginară.
|
|
||||
|
||||
![]()
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu ![]() Trist, foarte trist! Sti ce este mai trist , ca denigrezi Credinta Ortodoxa prin batjocura aceasta a dumitale si incalci punctul cel mai important : " Forumul CrestinOrtodox.ro a devenit cea mai mare comunitate din categoria Spiritualitate. Pentru a pastra unita aceasta comunitate, trebuie sa respectam urmatoarele reguli: 12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
12. Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa." Prin urmare cer public banarea dvs.a contului si a tuturor IP-urilor care pot face posibila reanscrierea dvs. ca membru !
|
||||
|
||||
![]()
copile, ai gasit cumva termenul de "Trinitate" in Scripturi?
am intrebat: de ce Maica Domnului nu ar face parte din Dumnezeire? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Si asta fara sa mai intram in polemici ci raspunde-mi/sau nu doar strict la intrebare ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Păi vezi că sectaru' nu e chiar atât de negru cum se crede?
![]() Citat:
Nu, n-am pupat niciodată o poză (deși nu văd nimic anormal în asta), am pupat doar ființa dragă reprezentată în poză. Și de regulă, fiind în viață. No, c-am spus-o și pe asta! dacă e nevoie șterg.... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar nu aveti Duhul Sfant ! sunteti doar niste escroci ordinari mancatori de zeciuieli ! iar cei care intra in cultele neoprotestante o fac datorita unor interese meschine (sa emigreze, sa primeasca ajutoare, pt socializare, pentru a parea altfel decat ceilalti etc.) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis | N.Priceputu | Umanitare | 60 | 29.10.2016 00:53:16 |
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. | alexmatei | Spiritualitatea ortodoxa | 0 | 16.03.2012 20:22:04 |
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... | silvia55 | Umanitare | 0 | 08.09.2011 00:30:10 |
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru | E_my | Umanitare | 27 | 05.01.2011 20:54:54 |
un preot are nevoie de ajutorul nostru | cristy | Umanitare | 3 | 15.10.2009 11:36:32 |
|