Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.01.2013, 10:54:44
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Iar comparația dumneavoastră demonstrează totala incompatibilitate cu învățătura Sfintei Scripturi. Mamei lui Nadia Comăneci îi conferiți diplome, medalii și cupe de aur? Acestea le merită doar Nadia! Lăsați-o pe ea s-o sărute și să-i declare afecțiunea și dragostea ei de fiică recunoscătoare.
Asta e parerea dumneavoastra care poate fi din doua surse: profetesa dumneavoastra sau "experienta personala". Nu am incredere in nici una din aceste surse. Daca Mama Nadiei Comaneci ar fi avortat nu ar fi existat nici o olimpica Nadia Comaneci.Daca sfanta Fecioara n-ar fi acceptat planul Domnului de mantuire, spunand "Iata slujitoarea Domnului, fie mie dupa cuvatul tau", nu stiu care ar fi fost soarta noastra.
Copiii dumneavoastra, ai neoprotestantilor, au tot felul de nume gen Tabita, Ester etc, insa nu au numele alesilor Domnului nostru: Maria, Magdalena, Petru, Pavel... Cel putin Maria e un nume pe care nu l-am auzit la nici un neoprotestat (nu ma refer la cei care au fost ortodocsi. Ma refer la copiii nascuti din neoprotestanti practicanti). De ce atata dispret pentru mama Mantuitorului nostru? Mi-a imposibil sa inteleg.
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Așijderea, cupele de aur cu tămâie - care sunt rugăciunile credincioșilor (Apoc. 5,8), I se cuvin lui Hristos, nu creaturii Lui ce i-a înlesnit întruparea pe pământ.
Asta e tot o parere venita din una din cele doua surse, prea putin credibila pentru mine. Nu stiu care este stima si admiratia dumneavoastra pentru Domnul nostru Isus Hristos daca nu sunteti capabili sa o cinstiti pe mama pe care EL a avut-o pe acest pamant si pe care El insusi a cinstit-o. Cinstind-o pe Maica Domnului si sfintii Lui Il cinstim pe Domnul nostru. Dar daca nu intelegeti cuvintele simple rostite de Domnul nostru ("azi", "este") cum o sa cred ca intelegeti lucruri mai complicate?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cu ajutorul nostru, un copil ar putea sa-si implineasca un vis N.Priceputu Umanitare 60 29.10.2016 00:53:16
Drumul Crucii, Calea Pocaintei, nevointele duhovnicesti. alexmatei Spiritualitatea ortodoxa 0 16.03.2012 20:22:04
Si ei au nevoie de ajutorul nostru.... silvia55 Umanitare 0 08.09.2011 00:30:10
Un copil curajos are nevoie de ajutorul nostru E_my Umanitare 27 05.01.2011 20:54:54
un preot are nevoie de ajutorul nostru cristy Umanitare 3 15.10.2009 11:36:32