![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare însă că dvs. nu o cunoașteți prea bine. Uitați ce spune dexul despre cimpanzeu: CIMPANZÉU, cimpanzei, s. m. Specie de MAIMUȚĂ mare, antropomorfă, cu membrele anterioare lungi, cu blana și pielea neagră (Pan troglodytes) – Din fr. chimpanzé. Devin incomod cumva? Am doar 21 de posturi, cu mult mai puține chiar decât dvs. și tot dvs. mă "acuzați" că vreau să vă întrec la număr de posturi "pe toți". Dvs. pur și simplu vă ascundeți în spatele unui limbaj de lemn. Nu mi-ați răspuns la întrebări. De încercat, ați încercat, dar nu ați reușit. Apoi pe altele le-ați ignorat pur și simplu: Citat:
Vă rog să nu mai jigniți. Nu e nimeni "retardat", doar fiindcă nu este de acord cu teoria evoluționistă sau folosește niște termeni "neoficiali". Haideți să nu ne mai jignim. Eu cred că m-am purtat destul decent cu dvs., deși și dvs. ați făcut destul de multe gafe ("teoria gravitațională"). |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|