Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.11.2013, 12:01:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Ma refeream la atacarea duhovnicilor.
Concret.
Ai adus o acuzatie, eviti sa o argumentezi, stilul eliza-georgiana.

O femeie pot sa o itneleg, filosofia nu e in firea lor, ele sunt ca pisicile, guduratul si/sau zgariatul.

Dar la un barbat e o adevarata problema.

Hai ca mai sunt si unii din atia care ii inteleg, gen D. care are probabil si un background psihic, dar de la tine care ai dat dovada de-a lungul timpului ca poti macar lucra cu niste notiuni, idei, pari un tip decent si echilibrat, etc. am mai multe asteptari.

Sa-ti mai dau o data c/p la pasajele unde ti-am argument ca sunt sectari ca sa ai ca reper si sa vii si tu cu macar tot atatea argumente prin care sa-ti demonstrezi punctul de vedere, cum ca ei n-ar fi dar cei care li se opun ar fi chipurile?

Citat:
Am spus de reactia exagerata.
Ce pacat e ala ca nu vrea cineva sa accepte cipurile? E treaba lui, oricum nu face niciun pacat cu asta. Unii poate nu vor sa foloseasca telefoanele mobile, nu fac vre-un pacat.
Ai explicatiile in postarea precedenta pentru iuliu.

Citat:
La fel, ma refer la reactia exagerata. Daca omul nu vrea sa se mai uite la televizor nu inseamna ca e sectar, nici macar nu e pacat. De asta spun ca e o reactie exagerata, despre un lucru fara mare importanta.
Este sectar in momentul in care sustin ca ortodocsii nu doar ca nu trebuie sa se uite la televizor dar daca esti ortodox si te uiti la televizor te-ai lepadat de credinta, nu mai ai voie nici macar sa fii spovedit iar daca refuzi sa sustii ideile astea esti neinformat, habar n-ai ce e aia ortodoxie, preotii care nu vorbesc macar o data pe saptaman despre lepadare prin televizor nu sunt preoti buni, ierarhii sunt vanduti pentru ca nu dau declaratii in acest sens, etc.

Si apropi, eu nu am televizor.

Last edited by AlinB; 21.11.2013 at 12:03:33.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 11.10.2010 23:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 18:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 02:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 11:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 20:23:30