Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2013, 19:32:06
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

1. Multumesc Yasmina.
2. @Ekaterina - tocmai ca asta imi este frica si am si convingerea: este atata ura pe ei, incat vor fi prinsi si omorati cu cruzime.
3. @Pelerin - Cand am spus de cainii care pot fi numiti oameni, am vorbit de aceea care salveaza vieti, care aduc niste servicii umanitatii. Chiar si maidanezi fac si pot face asta daca sunt invatati.
Am citit pe unde va de un caz real de maidanez care a protejat un bebelus (l-a tarat intr-un adapost si l-a incalzit si protejat pana a fost luat copilul). Nu mai stiu exact. In general cainii pot fi dresati, chiar si maidanezii au destula minte.
Sunt caini care ingrijesc/alapteaza alte animale.
Si ba da, un caine are suflet, are traire. Cum poti sa spui ca nu are?

Nu stiu acolo, dar aici sunt multi oameni amarati, oameni ai strazii, care convietuiesc (nu stiu cum sa-i spun altfel) cu caini, de multe ori fara rasa.
Si sunt atat de atasati.

Dar asa cum se poarta oamenii cu ei pe strada sigur ca ii inraiesc.

4. Am tot spus si am obosit sa repet - nu este vorba sa nu-i adunam de pe strada. Toti iubitorii de animale ar vrea sa faca ceva mai bun pentru acesti caini. Toata problema este ca nu vor sa fie omorati.
Chiar nu puteti pricepe diferenta?
Si nu, nu stiu alta solutie decat sa fie dusi la sate si in alte tari dati in adoptie.

Cine spunea aici ca sunt haite la sate? Chiar asa? Sunt caini pe ulite la sate?
Si se plange lumea de raufacatori si ca nu au paza...

5. AlinB - stai putin. Se termina cainii si or sa ceara sa omoare si pisicile, ca sunt destule si din alea pe strazi si o sa se inmulteasca neavand dusmani.
Fiecare animal are un rol in regn.