Citat:
În prealabil postat de Kanedel
Parerea mea:nu cred ca este om in viata care sa nu greseasca chiar daca este vorba despre o decizie importanta...se intampla(a fost convins,insa constata ca s-a inselat)...nu este vorba de pacaleala...pur si simplu a crezut ca omul este alesul.insa isi da seama ca s-a inselat...nu se simte implinit alaturi de omul ales...sunt intr-adevar situatii mult mai grave pentru a fi ingaduit divortul...,insa ce este de facut totusi: Viata trebuie traita in doi si constati ca alaturi de alta persoana de simti implinit.nu de cea cu care ai facut o cununie religioasa....ce faci?
|
Ai dreptate, nu este nimeni in aceasta viata care sa ia mereu deciziile bune, sa nu greseasca niciodata. Ne dorim de cele mai multe ori sa indreptam ceea ce nu este bine, sa nu suportam consecintele deciziilor gresite. Uneori se poate, alteori nu. Din experienta mea de pana acum, am vazut ca daca fac ceve in dezacord cu voia lui Dumnezeu (cu poruncile Lui) merg din rau in mai rau. Este greu de spus in asemenea situatie ce trebuie sa faca o anumita persoana, este nevoie de multa luminare (prin rugaciune), de discernamant, de intelepciune. Eu sunt pentru o reimprospatare a relatiei cu celelalt, un fel de o noua sansa cu eforturi de ambele parti. Daca candva lucrurile au mers bine, poate, poate...