Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2012, 16:12:30
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.

Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?

Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?

Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..

Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?

Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?

Nu va e rusine?!
Ar trebui sa vedem binefacerile:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene
-Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea
-neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi)
-Initium -prima tara care il experimenteaza
-Gaze de sist
etc
Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29