Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.12.2012, 16:12:30
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.

Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?

Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?

Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..

Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?

Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?

Nu va e rusine?!
Ar trebui sa vedem binefacerile:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene
-Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea
-neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi)
-Initium -prima tara care il experimenteaza
-Gaze de sist
etc
Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 17:30:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu,
Ce nu poti tu intelege,este ca nu se rezuma totul la iubire sau ura.

Citat:
inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti, vezi ARD cu toate magariile pe care le-au facut in tara, la fel cum nu pot crede ca schimbarea vruta de populatie este tot acelasi PSD- vezi USL.
Pai vezi? Daca citesti cu atentie ceea ce scrii chiar tu, poate intelegi.
Ca nu exista alternative reale.

Citat:
Cum puteti sa venerati un astfel de om, un drac in piele de om, un om diabolic de-a dreptul?
Politica in Romania (si probabil nu doar) este prin definitie si mai ales prin fapte - diabolica.
Daca vrei sa fii politician, trebuie sa tii pasul.

Citat:
Cum puteti fi asa de naiv incat sa credeti ca la o modificare a Constitutiei Basescu va demisiona?
O fi diabolic, dar nu prost.

Citat:
Basescu nu are onoare, daca ar fi avut ar fi demisionat demult.... mai ales dupa cati oameni l-au vrut dat jos, un om de onoare ar fi demisionat..
Realitatea este ca mai multi n-au fost de acord cu aceasta initiativa a PSD -ului.

Citat:
Cum puteti sa iubiti un astefel de om si un astfel de partid cel mai catastrofal din toaTE PARTIDELE DE DUPA 1989 prin masurile luate?
Probabil n-ai auzit de PSD.

Citat:
Cum sa iubesti un om care a inchis (nu el direct, partidul din care face parte) spitale si scoli, care a luat mancarea de la gura copiilor si pensionarilor, sunteti impotriva romanilor, va place genocidul,?
Ce scoli a inchis?
Spitale poate nu o sa inchida si PSD, dar sigur o sa bage asigurarea privata de sanatate obligatorie, sa vezi atunci genocid.

Cu copii si pensionarii nu o mai inteleg, ca de taiat alocatii si pensii nu cred ca s-a intamplat.

Mai domol cu indignarea, tine-te bine ca de acum, cand o sa vina PSD -ul la putere, incepe cu adevarat..

Nu va e rusine?![/quote]
Vechi 12.12.2012, 17:35:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?

Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati.
Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!?
Pai asa au facut de 20+ de ani incoace - la asta s-a rezumat democratia: ii pedepsim pe astia care ne-au dat pana acum suturi in fund, alegand pe altii care sa nea suturi in fund.
Vechi 12.12.2012, 17:37:29
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
a mai contat toate aceste lucruri? Sa cada Base! Asta e programul de guvernare USL, iar cei care i-au votat (din pacate si noi ceilalti) vor vedea curand ca acest "program" NU tine nici de foame si nici de cald
De fapt asta nu e un scop in sine, comunistii vor puterea absoluta, asa cum au fost obisnuiti inca inainte de '89, iar ultimul obstacol e Basescu.

Jalnic, dar atat a mai ramas.
Vechi 12.12.2012, 18:15:07
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul

Realitatea este ca mai multi n-au fost de acord cu aceasta initiativa a PSD -ului

Ce scoli a inchis?
Spitale poate nu o sa inchida si PSD, dar sigur o sa bage asigurarea privata de sanatate obligatorie, sa vezi atunci genocid.

Cu copii si pensionarii nu o mai inteleg, ca de taiat alocatii si pensii nu cred ca s-a intamplat.

Mai domol cu indignarea, tine-te bine ca de acum, cand o sa vina PSD -ul la putere, incepe cu adevarat..

!
[/quote]

7 milioane de romani au fost de acord.

Scoala generala din satul Nadas judetul Arad.

Copiii au suferit in mod direct cand au fost taiate salariile bugetarilor. Pensionarii au suferit cand le-au fost luati bani ilegal din pensii pentru sanatate.

Orice om normal ar trebui sa fie indignat la ceea ce au facut pedelistii in tara asta. Numai daca nu iti pasa de tara si de popor poti sa nu fii, numai daca iti pasa doar de propriul trai cum sunt multi, poti sa nu fii, multi daca lor le merge bine nu le pasa ca altii sufera, vezi privatii care s-au bucurat ca bugetarilor si pensionarilor li s-au furat banii in mod abuziv.
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 18:24:33
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
De fapt asta nu e un scop in sine, comunistii vor puterea absoluta, asa cum au fost obisnuiti inca inainte de '89, iar ultimul obstacol e Basescu.

Jalnic, dar atat a mai ramas.
De parca pedelistii nu ar fii tot comunisti, si Basescu nu ar fi securist...
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 20:09:36
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
Nu imi vine sa cred ca mai exista inca oameni care il iubesc si venereaza pe Basescu, inca nu pot sa cred ca au mai existat romani care au votat in proportie de 20 la suta pe PDL- isti
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!

Citat:
Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...

Citat:
Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??

Citat:

Nu va e rusine?!
USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!

Nu va e rusine?!

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Ar trebui sa vedem binefacerile:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene
-Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea
-neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi)
-Initium -prima tara care il experimenteaza
-Gaze de sist
etc
Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii
Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...

Citat:
[7 milioane de romani au fost de acord.
Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.

Citat:
Copiii au suferit in mod direct cand au fost taiate salariile bugetarilor. Pensionarii au suferit cand le-au fost luati bani ilegal din pensii pentru sanatate.
Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??

Citat:
Orice om normal ar trebui sa fie indignat la ceea ce au facut pedelistii in tara asta.
Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?

Citat:
vezi privatii care s-au bucurat ca bugetarilor si pensionarilor li s-au furat banii in mod abuziv.
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste??
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 20:38:25
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Nu venerez PDL-ul, dar il iubesc de mii de ori mai mult decat PSD-ul. Si NU am votat cu ARD! Evident, nici cu PSD!

Cine l-a vrut jos?? Mai putin de 30% din populatie...

Mai catastrofal ca PSD care a vandut TOATA tara??

USL a criticat inchiderea spitalelor, dar au continuat inchiderea lor (ultimele parca fiind spitalele din Vanju Mare si Strehaia). Wow... interesant.
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr!

Nu va e rusine?!

Sa aduc lista cu "beneficiile" aduse de PSD anterior venirii lui Basescu?? Petromul cine l-a vandut la 4% din pretul real, si cu rezerve cu tot? Nu cumva Bombonel? Ce oameni naivi sunteti...

Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei.

Pai si eu SUFAR IN MOD DIRECT ca pentru reintregirea salariilor USL-ul a taiat bani din alta parte. Drept urmare nu s-au mai facut drumuri, imi rup zi de zi masina si ajung sa schimb piese mult mai des, euro a crescut - deci paltesc facturi mai mari), banii de la magistrala 5 de metrou s-au taiat in mare parte - deci sufera zeci si sute de mii de oameni, etc. etc. Asadar mai bine sa sufere pensionarii si bugetarii decat sa sufere toata tara din cauza lor!!! Pensionarii sa fie fericiti ca au si pensia aia, eu nu o sa mai am aceast privilegiu. Iar bugetarii... daca nu le convine atunci sa treaca in mediul privat. CINE ii opreste??

Inca o data si pentru tine: vrei sa amintesc (si sa comparam!!!) ce a facut PSD-ul inainte de a veni Basescu?

e greu sa trezesti un om adormit de Antena 3
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 20:50:13
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Pai chiar mor cand vad atata prostie in tara! Tot astia se bucurau si acum 23 de ani strigand cu toata suflarea "ole, ole, Ceausescu nu mai e". Si au primit ce-au meritat! Le-a iesit bucuria pe ochi!!! Iar acum, sunt tot adeptii PSD-ului.

http://www.indexstiri.ro/guvernul-de...mehedinti.html

http://www.realitatea.net/dupa-alege...ampaign=trkweb

http://www.realitatea.net/accize-la-...a_1072726.html
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 22:12:27
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Ma bucur ca sunteti sincer. Iubiti PDL-ul si sunteti satisfacut ca s-a lovit in pensionari si bugetari. Ca majoritatea romanilor sunteti fericit cand altii o duc rau, va bucurati de raul altora si doriti cu infrigurare moartea caprei vecinului. Pai sa moara atunci toti daca va incurca ca sa puteti d-voastra bine mersi sa circulati cu masina, sa fie bani de drumuri si restul sa moara de foame! sunt sigura ca ati votat cu ARD, e imposibil sa nu o fi facut.
Sa stiti ca se poate foarte bine circula cu bicicleta, pe jos sau cu tramvaiul, masina e un lux si un moft, eu nu as avea pretentia sa merg eu cu masina dar restul sa nu aiba bani de traiul zilnic. Sunteti un pedelist tipic, spalat pe creier de propaganda basista, care doreste raul altora pentru ca el sa o duca bine, nu mai am cuvinte.
Tara nu sufera din cauza pensionarilor si bugetarilor, ci din cauza mafiotilor de la putere, bogatilor, ca au furat tot si nu mai sunt bani pentru saraci si din cauza unora ca d-voastra care ii sustin pentru ca nu au omenie in ei!

Last edited by TunsDiana; 12.12.2012 at 22:18:57.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29