![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-Cea mai mica absobtie de fonduri europene -Jaf la ministerul turismului-4 miliarde euro cheltuiti aiurea -neluarea in seama a dorintei populatiei de a se organiza referendum pe tema doc.digitale (par.Iustin a adunat peste 1 milion de semnaturi) -Initium -prima tara care il experimenteaza -Gaze de sist etc Nimic pt omul de rand ,nici un program social in schimb cheltuieli desantate la ministere in timp ce pensionarii cu pensii mai mici de 700 lei plateau contributii la sanatate desi s-a devedit ca nu era legal si s-a dat vina pe casele de pensii |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Ca nu exista alternative reale. Citat:
Daca vrei sa fii politician, trebuie sa tii pasul. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Spitale poate nu o sa inchida si PSD, dar sigur o sa bage asigurarea privata de sanatate obligatorie, sa vezi atunci genocid. Cu copii si pensionarii nu o mai inteleg, ca de taiat alocatii si pensii nu cred ca s-a intamplat. Mai domol cu indignarea, tine-te bine ca de acum, cand o sa vina PSD -ul la putere, incepe cu adevarat.. Nu va e rusine?![/quote]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Jalnic, dar atat a mai ramas.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
7 milioane de romani au fost de acord. Scoala generala din satul Nadas judetul Arad. Copiii au suferit in mod direct cand au fost taiate salariile bugetarilor. Pensionarii au suferit cand le-au fost luati bani ilegal din pensii pentru sanatate. Orice om normal ar trebui sa fie indignat la ceea ce au facut pedelistii in tara asta. Numai daca nu iti pasa de tara si de popor poti sa nu fii, numai daca iti pasa doar de propriul trai cum sunt multi, poti sa nu fii, multi daca lor le merge bine nu le pasa ca altii sufera, vezi privatii care s-au bucurat ca bugetarilor si pensionarilor li s-au furat banii in mod abuziv. |
|
|||
|
|||
![]()
De parca pedelistii nu ar fii tot comunisti, si Basescu nu ar fi securist...
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Si ce mancare a luat si de la gura cui?? Lasa ca a marit USL taxele si impozitele cu 16%. Suuuperrrr! Nu va e rusine?! Citat:
Parca a votat 46% din populatie, da? Bun. 11% au fost impotriva si vreo 2% au fost NULE. Da? Deci raman 33% de voturi pro demitere. Acum tinand cont ca majoritatea primariilor au fost ale USL si in multe localitati prezenta la vot a fost si de 200-300%, ceea ce inseamna fraude grosolane, eu am curaj sa bag mana in foc ca in mod sigur mai putin de 30% au votat pro demitere. Asa ca lasa-ne cu teoriile de 2 lei. Citat:
Citat:
Daca esti bugetara, muta-te la privati. Inca o data: cine te opreste?? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai chiar mor cand vad atata prostie in tara! Tot astia se bucurau si acum 23 de ani strigand cu toata suflarea "ole, ole, Ceausescu nu mai e". Si au primit ce-au meritat! Le-a iesit bucuria pe ochi!!! Iar acum, sunt tot adeptii PSD-ului.
http://www.indexstiri.ro/guvernul-de...mehedinti.html http://www.realitatea.net/dupa-alege...ampaign=trkweb http://www.realitatea.net/accize-la-...a_1072726.html ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa stiti ca se poate foarte bine circula cu bicicleta, pe jos sau cu tramvaiul, masina e un lux si un moft, eu nu as avea pretentia sa merg eu cu masina dar restul sa nu aiba bani de traiul zilnic. Sunteti un pedelist tipic, spalat pe creier de propaganda basista, care doreste raul altora pentru ca el sa o duca bine, nu mai am cuvinte. Tara nu sufera din cauza pensionarilor si bugetarilor, ci din cauza mafiotilor de la putere, bogatilor, ca au furat tot si nu mai sunt bani pentru saraci si din cauza unora ca d-voastra care ii sustin pentru ca nu au omenie in ei! Last edited by TunsDiana; 12.12.2012 at 22:18:57. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|