![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Saptamana trecuta,la serviciu,managerul isi facea o ciocolata calda cu frisca cand am intrat.Pentru ca eram prin preajma,mi-a pregatit si mie una si mi-a oferit-o cu cel mai mare zambet si cu tot dragul:"uite,ti-am facut si tie una,sper sa-ti placa",mi-a zis... Facand o paranteza,eu il iubesc f mult pe baiatul asta(o iubire frateasca desigur,o simpatie);este ca o gura de oxigen(chiar de ozon)la serviciu.Este ceea ce ai defini "omul care aduce pacea". Mereu zambitor si impaciuitor,optimist si glumet,mult face cu prezenta lui printre oameni. In fine,dupa am cantarit oferta ciocolatei calde cu frisca si lapte(eu am si intoleranta la lactoza si suntem si in post)am hotarat ca am s-o iau si sa beau putina,ca sa nu refuz si sa incep cu o lista de motive. Cred si acum ca am facut bine,deoarece nu gustul ciocolatei m-a impins sa accept ci grija prieteneasca a acestei persoane.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|