Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.09.2012, 20:44:47
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Când cineva calcă sabatul în mod conștient și repetat este pus sub disciplina Bisericii, ea (Biserica) neputând rămâne [sute de ani] cu acest păcat.

Certitudinea făgăduințelor lui Dumnezeu din Cuvântul Său:

"Cel ce își ascunde păcatele lui nu propășește, iar cel ce le mărturisește și se lasă de ele va fi miluit." (Pilde 28,13 - versiunea ortodoxă)

"Întru El avem răscumpărarea prin sângele Lui și iertarea păcatelor, după bogăția harului Lui," (Efes. 1,7 - versiunea ortodoxă)

Mai întâi de toate, ucenicii nu au gătit grâul, ci l-au mâncat ca atare. Apoi, a mânca nu este păcat, chiar dacă aceasta presupune spălarea ori încălzirea alimentelor. Nu confunda adventiștii cu evreii din vremea Domnului Hristos, ei nu au nevoie de vecini ca să-și încălzească mâncarea.
In ce fel se face marturisirea pacatelor la dvs. in biserica? Cred ca v-am mai intrebat o data si ati raspuns: unul altuia ca in Biblie, dar nu imi aduc aminte daca v-am cerut mai detaliat, adica fiecare se marturiseste cui mai exact? Prietenului? Sotului/sotiei? Sau unuia dintre pastori, sau?...
Multumesc de raspuns.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32