Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Când cineva calcă sabatul în mod conștient și repetat este pus sub disciplina Bisericii, ea (Biserica) neputând rămâne [sute de ani  ] cu acest păcat.
Certitudinea făgăduințelor lui Dumnezeu din Cuvântul Său:
" Cel ce își ascunde păcatele lui nu propășește, iar cel ce le mărturisește și se lasă de ele va fi miluit." (Pilde 28,13 - versiunea ortodoxă)
" Întru El avem răscumpărarea prin sângele Lui și iertarea păcatelor, după bogăția harului Lui," (Efes. 1,7 - versiunea ortodoxă)
Mai întâi de toate, ucenicii nu au gătit grâul, ci l-au mâncat ca atare. Apoi, a mânca nu este păcat, chiar dacă aceasta presupune spălarea ori încălzirea alimentelor. Nu confunda adventiștii cu evreii din vremea Domnului Hristos, ei nu au nevoie de vecini ca să-și încălzească mâncarea.
|
In ce fel se face marturisirea pacatelor la dvs. in biserica? Cred ca v-am mai intrebat o data si ati raspuns: unul altuia ca in Biblie, dar nu imi aduc aminte daca v-am cerut mai detaliat, adica fiecare se marturiseste cui mai exact? Prietenului? Sotului/sotiei? Sau unuia dintre pastori, sau?...
Multumesc de raspuns.