Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.08.2012, 14:06:51
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Mai dar cine ii opreste sa mearga la scoala?
Scoala este gratuita, abia la facultate se cer taxe.
De ce sa nu poata merge la scoala? Ah, ca-i opresc parintii ca sa-i puna la munca.

Nu, nu consider ca Dumnezeu da 11 copii ca sa-i faca apoi sclavi.

Pai si tu crezi ca acei copii care sunt trimisi la munca tot timpul au somn, au odihna, au ce le trebuie? Si daca mai sunt si pusi sa se cocoseze, sa care sa ridice peste forta lor?

Ca eu stiu cum este la munci agricole si pe santier.

Trebuie vazut f.bine ce poate omul. Ca nu toti pot la fel.
Sa nu mai comparam aiurea.
Aici se spune ca sunt exploatati copiii.

Iar cu razboiul sau vremurile apuse, ma refeream la voi cei care ati trait la tara in acele vremuri si v-au si placut si consideratin ca asa este normal.
Altii nu considera asa si de aceea sau si schmibat multe.
Am trait si eu in acele vremuri si nu mi-a sparut normal sa cad cu inima la sortat de gogosari, sau sa faca femeile armata, si cate altele.

De aia au murit uni, ca se mai schimbe niste lucruri.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ti-ai lasa sotia(-ul),copiii...pentru calugarie? bodo1222 Calugarul 106 08.09.2011 15:16:49
Sa dam o mana de ajutor pentru copiii din Glodeanu addavv Stiri, actualitati, anunturi 1 13.04.2011 12:47:46
Ajutor umanitar pentru 6 copiii si tatal lor... nutzy Umanitare 297 07.10.2009 21:05:47
2% pentru copiii de la Valea Plopului gigelchiazna Stiri, actualitati, anunturi 1 04.10.2009 20:12:07