Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.07.2012, 10:21:11
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu a denaturat adevarul si nu a mintit, ce a spus este in rezumat exact ce scrie in articol.
Eu la articolul acela (ce se vrea ortodox) m-am referit ca e mincinos si nu este demn de ortodoxie.

Draga Diana consider ca autorii ariticolului precum si cei care il citeaza trebuie sa puna mana pe o carte de limba engleza...
Iata ce afirma NASA conform link-ului citat: "who knows if the Earth is the only planet with life (or an ozone layer)."
CINE (dintre oameni) stie daca (in univers) Terra este singura planeta cu viata biologica (sau strat de ozon)

http://imagine.gsfc.nasa.gov/docs/as.../961107a3.html
http://ortodoxiatinerilor.ro/credint...ortodoxie.html

Autorii articolului au citit macar cosmologia oficiala NASA?
National Aeronautics and Space Administration (NASA), Cosmology: The Study of the Universe (NASA Official Web Site, Education Resources, Cosmology: The Study of the Universe, 2012), http://wmap.gsfc.nasa.gov/universe/

E un fisier pdf acolo. Macar pe acela studiati-l.

Vai de ortodocsii care isi bazeaza credinta ortodoxa pe denaturarea informatiilor NASA rastalmacind mincinos afirmatiile NASA. Ei nu se deosebesc cu nimic de tatal minciunii care incearca sa denatureaze (sa dea un sens mincinos) atat Evangheliei, Sfintei Scripturi, Sfantei Traditii, Sfintilor Parinti, Sfintelor Taine...

Ferice de acei ortodocsi care isi bazeaza credinta pe viata (in primul rand duhovniceasca dar si biologica) intru Hristos Iisus, in Sfanta Sa Biserica, Sfintele Taine, Sfintii Parinti, Sfanta Traditie...
Sfinti Parinti precum Sfantul Simenon Noul Teolog, Sfantul Grigorie Palama, Sfantul Luca al Crimeei, Sfantul Serafim de Sarov nu au denaturat adevaruile stiintifice din vremea lor pentru a marturisi Adevarul ci au demonstrat inechivoc hristificarea, indumnezeirea in Adevar, Iisus Hristos (in care nu este minciuna): "nu mai traiesc eu ci Hristos traieste in mine" (Galateni) caci "noi ceea ce stim vorbim si ceea ce am vazut marturisim" (Ioan) si "noi am crezut si am cunoscut ca tu esti Hristosul, fiul lui Dumnezeu cel viu" (Ioan) afirmand asemenea Sfantului Iov: "cum pot eu sa vorbesc de rau pe Dumnezeu cand simt Duhul Sau in pieptul meu" (Iov)

Asadar sa luam aminte. Mincina nu are ce cauta in Biserica.

Doamne ajuta. Har si pace sa ne daruiasca Domnul Iisus Hristos.

Last edited by Eugen7; 27.07.2012 at 10:24:08.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! windorin Biserica Ortodoxa si Massmedia 22 08.04.2013 16:53:47
Chip-urile in scoli UNNOOM Stiri, actualitati, anunturi 47 29.11.2012 11:01:53
Psb-urile si filocaliile in word antiecumenism Resurse ortodoxe on-line 4 09.10.2010 13:40:16
Pareri si sugestii elenavioletacocos Generalitati 8 22.12.2009 14:55:04