![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Puișorule de căpușe roșie, nu vezi că ironiile și lecțiile tale sunt niște prostii cât toată România roșie băgată la apă tulbure? Gândește-te mai bine cine te minte și te păcălește și lasă superstițiile de parior pătimaș... căci cum a spus Domnul așa s-a întâmplat și împlinit. Iar voi care acum vă simțiți puternici împreună cu toți puii roșii ai fărădelegii și minciunii și imposturii, cu proxeneții pedofili, cu găinarii și găștile de mafioți, doar pentru că sunteți mulți... degeaba vă bucurați în deșert căci toți sunteți pierduți așa cum sărmana Românie este pierdută și scufundată în sîngele nevinovaților de către marionetele peștilor politici care au instaurat ilegitim guvernul care aduce potopul... și la propriu și la figurat. Mi-am făcut datoria să vă anunț că sunteți pe drumul ce duce cel mai rapid în iad... căci ați părăsit cu toții dreptatea și pe Adevărul. Până vă treziți vă mai pun odată melodia asta. Știu că vă doare și că de aia măcăiți și faceți ca toate curcile... Dar acum Clujul, Aradul și Târgu-Mureș și Suceava sunt simboluri universale așa cum am cerut Noi la Dumnezeu! Mulțumim Doamne, căci ai păzit inima, fruntea și obrazul și sabia României în ceasul ispitei și pierzării. ''București, București, sodomă și gomoră tu ești!'' Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 10:44:29. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|