Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2012, 08:18:43
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Iar e Boc pe primul loc, Iuliu ai ghicit...

@Dragos

Ajung sa raspund in logica unei colege (care si-ar dori sa fie singura care sa voteze):
Ce sa facem daca votul e universal?
apoi:
Ce sa facem daca nu e si obligatoriu?
Poate iesea altceva

Si mai este un aspect: USL-ul nu si-a gasit cel mai bun candidat...

Last edited by Adriana Cluj; 11.06.2012 at 08:34:06.
Vechi 11.06.2012, 08:22:17
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Si mai este un aspect: USL-ul nu si-a gasit cel mai bun candidat...
Asta pe de o parte, dar pe de alta, prea multi au aici afaceri si relatii cu cei din pdl, ma refer la cei de varsta medie si ar fi culmea sa si le strice votand pentru altcineva. Gandeste-te ca Boc a pompat 1 miliard de euro in Cluj, deci cati au beneficiat prin serviciile oferite de firmele lor de o parte din ei . Caracatita clujeana e puternica. Cei care nu-s implicati , probabil si-au pastrat sprijinul pentru Boc vazand roadele muncii sale ca primar si considerand ca activitatea sa de premier si masurile luate, sunt direct legate de Basescu, nu-l culpabilizeaza pe el in mod direct, ci pe presedinte.

Am iesit. Sa ma anuntati cand aflati scorul. Chiar sunt curioasa :)

Last edited by ioanna; 11.06.2012 at 08:32:48.
Vechi 11.06.2012, 08:34:47
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Eu zic sa ne pastram capul pe umeri si sa nu ne bucuram pentru alegerea cuiva sau sa ne intristam pentru nealegerea celui pe care l-am votat.Oricum nu asta e cel mai important lucru din viata noastra.Sa nu cadem in capcana de a deveni fani ai politicului.Nu cred ca o tabara ne vrea binele iar cealalta ne vrea raul, cred ca amandoua ne dispretuiesc la fel de mult.
Intr-adevar este socant pentru restul tarii sa vedem ce s-a intamplat la Cluj dar hai sa ne uitam in jur. Oare "ai nostri " sant mai buni ? Oare "ai nostri" fura mai putin ?
Vechi 11.06.2012, 09:43:47
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu zic sa ne pastram capul pe umeri si sa nu ne bucuram pentru alegerea cuiva sau sa ne intristam pentru nealegerea celui pe care l-am votat.Oricum nu asta e cel mai important lucru din viata noastra.Sa nu cadem in capcana de a deveni fani ai politicului.Nu cred ca o tabara ne vrea binele iar cealalta ne vrea raul, cred ca amandoua ne dispretuiesc la fel de mult.
Intr-adevar este socant pentru restul tarii sa vedem ce s-a intamplat la Cluj dar hai sa ne uitam in jur. Oare "ai nostri " sant mai buni ? Oare "ai nostri" fura mai putin ?
Cea mai buna postare!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27