Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.06.2012, 13:23:17
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Dar nu vă neliniștiți căci Boc ortodoxul va ieși sigur... dacă nu cumva se supără Domnul pe el.
Asta e de pus în ramă.
Cât despre faptul că zice nu știu cine că Boc Emil a fost ortodox încă de mic, n-are nici o relevanță. 99% din rătăciții penticostali/adventiști/neoprotestanți/greco_romano_catolici tot ortodocși au fost de mici. Doar că au rămas mici dar au căzut în apostazie. Asta e, nu putem decât să ne rugăm pentru ei.
Vechi 08.06.2012, 13:42:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Asta e de pus în ramă.
Cât despre faptul că zice nu știu cine că Boc Emil a fost ortodox încă de mic, n-are nici o relevanță. 99% din rătăciții penticostali/adventiști/neoprotestanți/greco_romano_catolici tot ortodocși au fost de mici. Doar că au rămas mici dar au căzut în apostazie. Asta e, nu putem decât să ne rugăm pentru ei.
Păi nu e ''nu știu cine'' ăla care a zis ci e chiar PREOTUL ortodox al satului Răchițele, unde s-a născut și copilărit Boc și unde mai trăiește mama lui!

Dar se pare că adventiștii și penticostalii au depășit ortodocșii la dreapta credință... măcar ei nu cred în bârfele căpușei roșii și nici nu le întrețin.

Deci decât ortodox credool și răspopit și trădător mult mai bine adventist sau penticostal că ajungi tot în iad însă ceva mai sus. Așa că rugați-vă pentru voi.

Luați de la Boc exemplu și cosiți toate prostiile din mintea și inima voastră ca să știți pe cine să alegeți! Cosiți toate neghinele ca să nu vi le întrețină și să le crească puii de năpârcă ai căpușei gonflabile, gogoașa cea roșie și înfuriată care cică face ea dreptate... pe nedrept... vai nouă.

La lista aia de jefuitori restaurați am uitat să-l pun pe Dragnea, ăla care împreună cu Oprișan au blocat fondurile europene: nereguli, furturi, găuri negre ce nu se mai pot repara!

Last edited by vsovivi; 08.06.2012 at 13:52:49.
Vechi 08.06.2012, 14:13:12
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
La lista aia de jefuitori restaurați am uitat să-l pun pe Dragnea, ăla care împreună cu Oprișan au blocat fondurile europene: nereguli, furturi, găuri negre ce nu se mai pot repara!

N-am văzut lista. Ai pus-o cumva și pe Nuți aka "blonda de Pleș coi"?
Vechi 08.06.2012, 15:29:19
Banned

Implicit

Citat:

N-am văzut lista. Ai pus-o cumva și pe Nuți aka "blonda de Pleș coi"?
Aia și-a rupt toate tocurile prin toate drumurile desfundate și și-a zgâriat toate poșețile prin toate văgăunile ca să vă bage piscine și telegondole și terenuri de sport și pârtii de schii... și tu vrei s-o bagi pe lista rușinii? Nu vezi cum v-au păcălit căpușele roșii? Păi ea singură cu frunza și călărind calul alb a făcut creștere la turism cu 50%...

Lasă că ai să vezi dumneata cum ea are să taie capul balaurului roșu...

...uite așa!.. și așa.

Last edited by vsovivi; 08.06.2012 at 15:37:28.
Vechi 10.06.2012, 16:19:27
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Implicit

Citat:
Aia și-a rupt toate tocurile prin toate drumurile desfundate și și-a zgâriat toate poșețile prin toate văgăunile ca să vă bage piscine și telegondole și terenuri de sport și pârtii de schii... și tu vrei s-o bagi pe lista rușinii? Nu vezi cum v-au păcălit căpușele roșii? Păi ea singură cu frunza și călărind calul alb a făcut creștere la turism cu 50%...

Lasă că ai să vezi dumneata cum ea are să taie capul balaurului roșu...

...uite așa!.. și așa.
Te pomenesti ca te-ndragostisi si mataluta de Nuti? Tu crezi ca un "viton" asa usor se zgarie? Cresterea la turism este direct proportionala cu suncile acumulate de d-na fosta ministresa! Bani aruncati in vanT...ba pardon,a imbogatit vitonii.
Vechi 10.06.2012, 16:30:15
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Te pomenesti ca te-ndragostisi si mataluta de Nuti? Tu crezi ca un "viton" asa usor se zgarie? Cresterea la turism este direct proportionala cu suncile acumulate de d-na fosta ministresa! Bani aruncati in vanT...ba pardon,a imbogatit vitonii.
nu vreau sa par ca ii tin partea.
dar a fost unul dintre cei mai activi ministri din turism. chiar daca in mare parte doar vocal.
al doilea de care imi aduc aminte e Agaton.
mai stii vreunul? sincer nici eu, desi lucrez in domeniu.
Vechi 10.06.2012, 16:40:27
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
nu vreau sa par ca ii tin partea.
dar a fost unul dintre cei mai activi ministri din turism. chiar daca in mare parte doar vocal.
al doilea de care imi aduc aminte e Agaton.
mai stii vreunul? sincer nici eu, desi lucrez in domeniu.

Vi-l mai amintiti pe Agaton cand dansa cu niste bastinasi undeva prin Asia/Oceania? Am ras de m-a durut burta cand l-am vazut!

http://www.youtube.com/watch?v=KRHvarBbDyo
n-am gasit clipul acela.....
Vechi 11.06.2012, 09:45:23
Banned

Implicit

Citat:
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Dar nu vă neliniștiți căci Boc ortodoxul va ieși sigur... dacă nu cumva se supără Domnul pe el.
Asta e de pus în ramă.
......
Acum ai priceput că nu eu te-am mințit și înșelat căci eu de la Dumnezeu vorbeam și scria?.. ci că voi sunteți cei păcăliți și amăgiți de căpușa roșie care vă ajută să vă autoântrețineți înșelarea prin flașnetarii ei și mercenarii din audiovizual care vă programează ca să trăiți în minciună și să o mențineți la putere?

Domnul nu numai că nu s-a supărat pe el ci l-a pus ca exeplu înaintea întregii Românii și a întregii gLumi căzută astăzi în întregime sub băștile roșii ale impostorilor lacomi și plini de toate fărădelegile.

Astăzi sunt mândru că sunt Clujean!.. sunt mândru de Dumnezeu. Bucură-te turmă mică!

Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 09:52:45.
Vechi 11.06.2012, 09:48:46
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Domnul nu numai că nu s-a supărat pe el ci l-a pus ca exeplu înaintea întregii Românii și a întregii gLumi căzută astăzi în întregime sub băștile roșii al impostorilor lacomi și plini de toate fărădelegile.
Hai las-o jos că măcăne.
Domnul nu se supără pe nimeni, nici măcar atunci când unuia-altuia îi dă câte un cancer, de exemplu. Gândește-te la asta un pic.
Vechi 11.06.2012, 10:28:34
Banned

Implicit

Citat:
Hai las-o jos că măcăne.
Domnul nu se supără pe nimeni, nici măcar atunci când unuia-altuia îi dă câte un cancer, de exemplu. Gândește-te la asta un pic.
Adică ce să las? Să las Adevărul că voi sunteți mulți? Ce vă măcăne vouă? Ce cancer visezi? Nu vedeți că România este bolnavă de cancerul roșu?

Puișorule de căpușe roșie, nu vezi că ironiile și lecțiile tale sunt niște prostii cât toată România roșie băgată la apă tulbure?

Gândește-te mai bine cine te minte și te păcălește și lasă superstițiile de parior pătimaș... căci cum a spus Domnul așa s-a întâmplat și împlinit.

Iar voi care acum vă simțiți puternici împreună cu toți puii roșii ai fărădelegii și minciunii și imposturii, cu proxeneții pedofili, cu găinarii și găștile de mafioți, doar pentru că sunteți mulți... degeaba vă bucurați în deșert căci toți sunteți pierduți așa cum sărmana Românie este pierdută și scufundată în sîngele nevinovaților de către marionetele peștilor politici care au instaurat ilegitim guvernul care aduce potopul... și la propriu și la figurat.

Mi-am făcut datoria să vă anunț că sunteți pe drumul ce duce cel mai rapid în iad... căci ați părăsit cu toții dreptatea și pe Adevărul.

Până vă treziți vă mai pun odată melodia asta. Știu că vă doare și că de aia măcăiți și faceți ca toate curcile...

Dar acum Clujul, Aradul și Târgu-Mureș și Suceava sunt simboluri universale așa cum am cerut Noi la Dumnezeu! Mulțumim Doamne, căci ai păzit inima, fruntea și obrazul și sabia României în ceasul ispitei și pierzării.

''București, București, sodomă și gomoră tu ești!''

Last edited by vsovivi; 11.06.2012 at 10:44:29.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27