Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2012, 00:25:01
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sad story Vezi mesajul
Da, pai la Timisoara a venit chiar si seful tau, Tipei.Tu te delimitezi de acele caderi insa "patronul tau spiritual" (Rivis Tipei), nu ! cum vine chestia asta? nu aveti niste reguli si principii bine structurate, in cadrul cultului penticostal, de care spui ca apartii ? adica tu zici ca e dracu' iar seful tau ca e Dumnezeu ! e posibil asa ceva??
Rivis Tipei nu este nici "seful" meu, nici "patronul meu spiritual". Este in fruntea Cultului Penticostal Roman dar pentru mine nu este decat un frate slujitor, conducator al cultului.

Apartenenta mea la acest cult se datoreaza partasiei fratesti pe care o am in biserica locala din localitate. Impartasesc doctrina Cultului Penticostal Roman dar nu o consider ca fiind, teologic vorbind, desavarsita.

De ce asa? Pavel insusi spune ca acum "cunoastem in parte" si numai atunci, cand va veni ceea ce este desavarsit, vom cunoaste desavarsit (1Cor.13:9,10).

Iar pentru mine a fi crestin inseamna mai mult decat a fi penticostal, si a fi ucenic al lui Hristos mai mult decat orice altceva pe pamantul acesta.

"Ucenicul nu este mai presus de invatatorul lui; dar orice ucenic desavarsit va fi ca invatatorul lui."(Luc.6:40)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Miscarea Legionara anonim97 Generalitati 366 26.08.2013 13:58:23
Miscarea Sfantului Graal alexandra28again Generalitati 4 16.07.2008 19:40:13