![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
''Dragul meu, ce te privește pe tine ce va fi cu ucenicul acela, tu vino după Mine, după tot Cuvântul lui Dumnezeu... de la Pucioasa.'' ...și te rog nu mă ispiti ca să judec eu pe unii creștini pentru alți creștini când acest lucru îl face și îl va mai face Domnul la judecată scoțând dintre capre pe toate oile Sale... cele cerești pentru a le mâna în pășunile cele veșnice ale Tatălui. Eu sunt dator doar a-mi scoate neghina din inima mea și bârna din ochiul meu cel drept deci: BCU nu există ca instituție ci este doar un simbol al valabilității și universalității lui Dumnezeu prin Cuvântul Său pentru toate neamurile și toată făptura... și singurul care o reprezină este Domnul nostru Iisus Hristos care este Calea ORTODOXĂ, Singur Ortodoxia. Noi ceilalți: fii, îngeri, frați, părinți, copii, prieteni, animale, plante, pietre, nori, vânturi, ape, fulgi, ghiocei... aflați în orice biserică și orice neam suntem asemenea Lui după cum ne străduim și iubim și credem... și nu putem pretinde supremația și întietatea în ceva căci cine se va înălța pe sine va fi smerit iar cine se va smeri pe sine va fi înălțat iar cine se socotește și se crede vrednic și fără de păcat deși este păcătos și fățarnic atunci Domnul însuși îi va sta împotrivă iar cine se socotește nevrednic și caută pocăință fie că este vrednic sau nu atunci Domnul îl spală, îl tămăduiește, îl mântuiește și-l îndreaptă și-l aduce la Adevăr, sălășluindu-i viața în Adevăr, în Dumnezeu, viindu-l și înnoindu-l pentru Sine și desăvârșindu-se întru el prin răbdare. Așa că dragul meu te întreb: ''ce-i pasă măgarului de unde beau oile apă?..'' că nu cred că ai dumneata vre-un sentiment de iubire față de persoana mea sau de iubire de Dumnezeu și aproape căci atunci nu ai osîndi pe rătăciți și eretici ci te-ai ruga și milostivi la Dumnezeu pentru ei... iar de griji deșarte sunt sătul căci îmi știu grijile mele. Deci eu nu mă dezic nici de tine și nici de ei BU și cred că și ei au o șansă la mântuire... oricât ar fi de vicleni sau materialiști sau entuziaști creduli... are grijă Domnul și de ei ca să le călăuzească pașii la fântâna tinereții și la izvorul tămăduirii... exact așa cum are grijă te orice om și orice făptură care nu a încetat să caute pe Dumnezeu și pe aproapele Lui și al omului. Last edited by vsovivi; 22.02.2012 at 12:05:21. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|