Citat:
În prealabil postat de ioanna
Domnule osutafaraunu, ati demonstrat ca nu aveti cultura dialogului, iar daca doar prin "report post" vi se poate cultiva, atunci asta si fac. Nu amenint, doar v-am spus cand am dat report mesajelor d-voastra. Mi s-a parut onest sa va spun. V-am dat report post pentru afirmatia defaimatoare la adresa Ortodoxiei de pe topicul "despre suflet su starea omului in moarte", cand ati insinuat ca credinta noastra e insuflata de diavol. Motivele le-am expus in acel report post pe care-l citeste administratorul forumului. In privinta "harului", n-am vazut niciun dialog argumentat, doar o generalizare in ceea ce-i priveste pe ortodocsi, copiind o informatie de pe un site cu profil penticostal. V-am spus, ne-ati obisnuit cu ironiile si persiflarile d-voastra, dar totul are o limita. Imi pare si mie sincer rau ca afisati un asemenea comportament si nu se poate avea o discutie constructiva cu d-voastra.
|
Interesant e ca osutafaraunu e unul din putinii useri eterodocsi care nu m-au deranjat atat de tare si cel putin fata de mine nu am vazut ca vrea sa isi impuna cu agresivitate invatatura lui. De exemplu nu acelasi lucru s-a intamplat cu celalalt user adventist, grasu, precum si cu alti multi useri eterodocsi. Cam aceeasi poveste a fost si la mine cu userul Erethorn, cred ca am dat peste zece reporturi sa il tempereze adminul, de-a lungul unui an. Eu de exemplu nu sunt deranjat daca un user eterodox vrea sa-si expuna ratacirea, ci doar cand vrea sa si-o impuna si devine agresiv (asta s-a intamplat de obicei cu userii care erau si ecumenisti). Greseala pe care o putem face e sa credem ca ei nu stiu adevarul ortodox, de aceea spun aceste lucruri, iar noi daca stam sa le explicam vor intelege. O data trebuie spus, a doua oara trebuie explicat si apoi cam gata, daca nu vrea sa auda.