![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum iata poezia primita prin e-mail. Nu stiu cine-i autorul poeziei primite si e posibil sa fie cel numit de voi. N-am spus niciunde ca imi apartine si nu ma asteptam la drepturi de autor... Daca va uitati la ce ora am scris mesajul veti vedea ca era in jurul orei 4 dimineata. In starea aia nici nu ma mai gandeam sa dau re-play la e-mail si s-o intreb pe buna doamna, cine este autorul poeziei ca s-o pot publica. Eu stiam ca NU sunt eu si gata. Daca mi-am permis s-o "slefuiesc"... imi asum responsabilitatea. Inca mai am boi la bicicleta asa ca va rog sa mi-i luati voi! "POEZIE - RUGACIUNE O, Iarta-mi , Doamne, atatea rugaciuni, Prin care-Ti cer doar Paine si Paza si Minuni, Caci am facut adesea din Tine Robul meu, Nu eu s-ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu… In loc sa vreau eu , Doamne, sa fie voia Ta, Iti cer, iti cer intruna sa faci Tu voia mea. Iti cer s-alungi necazul, sa-mi lasi un loc in Rai, Si sa-mi slujesti in toate, sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai.... Gandindu-ma ca daca Iti cant si Te slavesc, Am drept sa-ti cer intruna sa faci tot ce-mi doresc. O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga.... Si-nvata-ma ca altfel sa stau in fata Ta. NU tot cerandu-Ti Tie sa fii Tu robul meu, Ci TU cerandu-mi mie, iar robul SA FIU EU, Sa inteleg ca felul cel bun de-a ma ruga E sa doresc ca-n Toate SA FIE VOIA TA !" |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ortodoxia de internet | mirela.t | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 112 | 20.08.2012 17:57:39 |
| Ortodoxia si masoneria | Don_Juan | Generalitati | 29 | 26.02.2010 12:43:47 |
| Ortodoxia si modernitate | Noesisaa | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 17.12.2009 13:26:23 |
| ORTODOXIA | cosmin_lovin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 73 | 14.08.2008 14:43:58 |
| Ortodoxia | danyel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 33 | 03.11.2007 15:59:22 |
|
|