Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa
Mai, eu n-am putut sa tzin post negru azi. Am tinut pana la 18 si ceva, dupa aia m-a luat cu ameteala si lesin si am mancat. Nu de dulce, de post, dar trebuia sa nu mananac deloc...
Credeti ca-i asa grav?
colac peste pupaza n-am printat nici acatistul Sfantului Ioan Botezatorul, ca mi s-a terminat cartusul exact azi. Inafara de rugaciune aceea scurta catre Sf.Ioan Botezatorul din rugaciunile de seara de pe la sfarsit nici nu am alta rugaciune pt acest sfant...o sa ascult acatistul pe youtube, dar nu-i acelasi lucru...
toate mi-au iesit aiurea azi.
|
Sunt incercari de la vrasmasul. Ca-l deranjeaza cand postim, cand ne punem in gand sa facem rugaciune...
Sau poate te-ai mandrit un piculet? Eu asa patesc. Azi m-a durut toata ziua capul, de dimineata. S-a asigurat domnul rautatilor ca nici macar pana la 15 sa nu pot posti.
Dar sti ceva? Eu cand vreau sa fac, asa o fapta laudabila si placuta lui Dumnezeu, nu spun nimic la nimeni, nimenus! Tac si fac. Si sa sti ca reusesc! Si daca reusesc sa nici nu ma mandresc... este bine facut. Vrajmasul nu ne poate citi gandurile si chiar daca sta la panda nu afla nimic daca tinem secret intentiile bune.
Sa te ajute Domnul sa poti tine post miercuri si vineri, saptamana asta!