Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.08.2011, 23:06:09
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Mai, eu n-am putut sa tzin post negru azi. Am tinut pana la 18 si ceva, dupa aia m-a luat cu ameteala si lesin si am mancat. Nu de dulce, de post, dar trebuia sa nu mananac deloc...

Credeti ca-i asa grav?

colac peste pupaza n-am printat nici acatistul Sfantului Ioan Botezatorul, ca mi s-a terminat cartusul exact azi. Inafara de rugaciune aceea scurta catre Sf.Ioan Botezatorul din rugaciunile de seara de pe la sfarsit nici nu am alta rugaciune pt acest sfant...o sa ascult acatistul pe youtube, dar nu-i acelasi lucru...

toate mi-au iesit aiurea azi.

Dar cine vă credeți ? Sf Ioan, cât era el de tare în credință și văr primar cu Isus, și tot mânca insecte și miere, ceea ce e mai mult decât nimic. El nu a îndrăznit să spună "iată, țin post negru !". Și dacă s-a terminat cartușul din imprimantă, atunci trebuie făcut exact ceea ce ar fi făcut sfântul dacă ar fi avut o ipotetică imprimantă al cărei cartuș s-ar fi terminat pe când el era în deșert. Nu ar fi continuat să scrie nici cu mâna, că nu avea pe ce: ar fi căzut în fața lui Dumnezeu și ar fi spus: "Doamne, cât de nevrednic sunt ! Cât de mică este credința mea ! Aud în jurul meu că orbii văd și șchiopii umblă, iar eu mă îndoiesc că Tu ești Tu ! Deșertul mă înconjoară, Doamne, mai fă o minune și arată servului Tău cărarea care duce spre Tine !" Acesta este Acatistul care, în lipsa celui scris, îi place sfântului !

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
2 intrebari despre munca Cosmin3 Intrebari utilizatori 18 25.04.2019 08:32:31
intrebari despre miezonoptica cred_cu_adevarat Generalitati 0 29.07.2011 21:21:48
Intrebari despre ortodoxie----> Sekhmet Generalitati 1 07.07.2010 08:57:10
intrebari despre evrei dianadi Generalitati 9 01.02.2009 22:10:20
intrebari despre icoane o_copila Pictura si Sculptura Bisericeasca 21 07.08.2008 20:45:17