![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mopsule și Mihai36, nu vă amăgiți și nu vă flatați prin a fi zăbavnici cu inima, defapt priviți-vă în goglindă și în magoglindă și recunoașteți că sunteți niște fricoși care nu vreți să vedeți pe Adevărul ci iată că furându-vă singuri căciula aveți păreri ''competente'' ca să vă puteți furiș-furișa.
Toată Apocalipsa și toată Scriptura vorbește despre Cetatea cea Sfântă a proorocilor și sființilor și despre muntele Sionului... Muntele Domnului. Dar voi tăgăduiți, voi știți mai bine ca mine, voi vă credeți teologi mari și foarte apostoli și ziceți tot felul de prostii despre Domnul, cum cică, El nu ar respecta Canoanele sau Legea sau Proorocii, El și nu voi, sau unii spun chiar că cică nu are tocmai El ascultare de Dumnezeu... sau de sfinții Părinți sau de Sfântul Sinod... Nu sunteți voi atunci niște caricaturi de popi? Dafapt ați fi buni să vă bag la baalamuc alături de mine păcătosul... dar eu cred voi nu. Iar Domnul a uns Preoți și nu popii lui Baal... dar voi n-ați priceput ce a făcut Ilie pe Muntele Carmel, și nici pe Elisei nu l-ați iubit ci voi v-ați luat înțelepra la fel ca ucenicul său mincinos care a luat două rânduri de haine și doi talanți de argint sau ce știu eu ce mai vreți voi pentru familiile voastre... Deci ce să fac? Să vă plâng sau să mă distrez mai bine de prsotia voastră? Nu știu, ziceți și voi cum trebuie să mă comport ca să nu va sparg sau să nu vă iau smalțul sau praful de baal-aur de pe voi, căci dragostea este bibelou de porțelan. Și iată că voi sunteți doar niște iepurași fricooși dar foarte mari teologi. Păi dacă ați fi citit, cu adevărat cinstit, atunci ați fi găsit, dar voi vă dați cu părerea așa ca niște mari înțelepți... ![]() Măi, dragii mei iepurași care brusc vă preschimbați în lei feroce ca să vă transformați apoi în cățețele ce-și apără minteresele... stați liniștiți, nu vă mai strofocați că nu e pentru toți credința și cunoștiința, nu e pentru toți, chiar dacă sunt mulți chemați, vor fi foarte puțini aleși... iar restul se va judeca cu gLumea și gLumea a și fost demult judecată... de pe vremea lui Moise, Noe, Avraam, și Iona cu fiul lui... Deci simpaticilor sceptici, vă mulțumesc pentru că ați avut măcar o părere, căci ceilalți n-au avut curajul nici să recunoască existența și nici să vorbească și nici să pomenească așa ceva atât de extraordinar și plenipotențial: Domnul e ROMÂN! și e creștin și e ortodox... încă de la întemeierea Lumii. Nu poate fi nimic mai fericitor pentru noi, dar voi vă codiți așa cum câinii își aleargă propria lor coadă sau cum se linge pisica pe propriul botic, așa cum se spală ea ca să fie frumoasă, asta după ce a pus botul la lapte și miere... dar nu din ăla duhovnicesc ci căpresc. Bucurați-vă deci că Dumnezeu e cu noi și nu vă tooot amărâți ca să vă lamentați că nu vreți... știți voi ce... Deci Bucurați-vă mult. De azi înainte la nesfârșit pentru Domnul. Last edited by vsovivi; 29.08.2011 at 10:18:31. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|