Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Parca era vorba ca trebuie argumentat, nu? Deci "vorbesti tampenii" trebuie argumentat, si la fel si acuzatia de rupere din context.
Cat despre faptul ca nu stie omul cand inchide ochii, asa este, de aceea nimeni nu recomanda asteptarea, ci aici era vorba de necredinta nedeliberata, ca in parabola lui Iisus in care cauta lucratori si pe unii ii gaseste la primele ore ale diminietii dar pe altii doar la ultimele ore ale serii, si toti primesc la sfarsit aceeasi plata.
Cat despre lupii in piei de oaie, sunt cei care vor sa ia oitele de la Hristos. Nu-i cazul meu, chiar deloc. Si printre altele, si eu tot ortodoxa sunt.
|
pai intai ASTEPT CONTEXTUL scris COMPLET nu referinte ... sau vrei sa monologhez? nu amico .... eu dialoghez INTERACTIV pe CONCRET , sau tu astepti de la mine sa dau versetele sa le explic si sa demonstrez ...... si celui cu care dialoghez ce ii mai ramine ?

multa iubire
ps nu exista credinta nedeliberata decit daca esti INCONSTIENT si si acolo nu poate exista ( depinde ce ai fot la baza ) , si si acolo exista altii care marturisesc credinta pentru tine .....
multa iubire