Citat:
În prealabil postat de grasu77
Adica, Domnul a condus in rai sufletele dreptilor, dar nu S-a intalnit cu Tatal. Aveti dvs. un rai fara Dumnezeu? Parca sustuneti ca "sufletele dreptilor" se afla in prezenta lui Dumnezeu. Cum s-a facut aceasta? Au plecat singure din raiul fara Dumnezeu Tatal (in care le-a condus Hristos) si s-au dus la in prezenta unui Dumnezeu Tata, dar care nu era in rai.
Cautati alta explicatie. Asta e ciudata. Poate gasiti una haioasa. Se ne mai descretim fruntile.
|
Chiar daca vi se pare ciudata, macar nu rastalmaceste Sfinta Scriptura. Cine sint eu ca sa stiu ce s-a intimplat in acea minunata noapte, cind Isus a inviat. Dar stiu ceea ce a spus Isus Cristos, ceea ce a spus sfintul Petru si ceea ce spune Biserica.
Referitor la Rai: Adam si Eva, cind au fost ispititi de diavol, se aflau in Rai. Era Dumnezeu era cu ei? Poate ca era, dar biblia nu ne spune. Nu stiu cum e organizat Raiul si nici nu cred ca e treaba mea sa stiu asta. Insa cred fara sa pun la indoiala tot ceea ce a spus Domnul nostru Isus Cristos.