Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.06.2011, 18:46:19
Pr. Gheorghe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Foarte capitalista ideea, mai fac si ei un ban. De asemenea, nu pot sa nu observ cum Pr. Gheorghe se iteste din nou in discutie cand vine vorba de ochiul necuratului si biserica.
Doamne ajuta, frate! Doamne ajuta sa vedem bine, Doamne ajuta sa auzim bine, poate sa si traim mai bine, poate sa si devenim mai buni ...!

Pai daca dumneata crezi ca banul, in toate formele, este "ochiul dracului" nu cred ca-ti mai pot spune decat "piei drace", fiindca esti mai corupt decat mine de acesta (esti mai capitalist, nu?). Sau poate dumneata lucrezi ca voluntar in Tanzania, ca sa ingrijesti copiii sarmani, sau macar dai din salarul ala compus din "ochi de drac" un procent lunar pentru ingrijirea napastuitilor lumii! Daca nu crezi ca trebuie sa faci asta asculta ce-ti spun, esti o uscatura egoista care traiesti doar pentru pantecele tau si pentru asta esti vrednic de plans. Nu pentru necredinta ta, nu pentru rautatea varsata pe gura sau pe net, ci pentru goliciunea in care traiesti, omule!

Iti spun acestea pentru ultima data sperand ca poate vei intelege ceva, candva, si o fac doar pentru ca, ti-am mai marturisit, eu ca tine am fost, inca mai simt uneori gustul groaznic al mustrarilor de constiinta. Sa-ti dea Domnul (meu si al tau si-al tuturor) sa traiesti pentru un an macar, tu si casa ta, cu aceleasi venituri pe care le realizeaza o parohie din vanzarea de "truse/kituri" la care sa se adauge valoarea donatiilor pe care le vei primi de la cei care te iubesc! Amin!

Sa fii sanatos si sa deschizi ochii, cat nu este prea tarziu! Domnul cu tine!

Cat despre ceea ce nu te poti opri sa atragi atentia lumii... ia uite ce spune o vorba inteleapta din popor: cainele moare de drum lung si prostu' de grija altuia! Multumesc de grija ce-mi porti, Domnul sa-ti rasplateasca dragostea! Chiar crezi ca pe forumul acesta doar acestea sunt discutiile in care se judeca o presupusa sau o reala lacomie a Bisericii fata de cele financiare, acestea in care eu am intervenit? Esti rau! Macar de-ai avea ceva de castigat, omule! Nu-ti dai seama, dar cel ce castiga iti sta pe umar si-ti sopteste la ureche! Ia gandeste-te sa-ti faci semnul crucii si-o sa vezi ce se intampla! Incearca numai!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Slujba de inmormantare cu "mort" viu Marius22 Generalitati 20 12.03.2010 18:17:45