![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Magazin de haine si materiale bisericesti in Bucuresti eu stiu pe calea Victoriei (lipit de fostul magazin Muzica) si pe Magheru langa Coltea. Pangare mai mari unde gasesti orice fel de obiecte bisericesti sunt la Manastirea Radu Voda, la manastirea Cernica, la Biserica Sf. Gheorghe (de la capatul tramvaiului 21 - intre Unirii si Universitate). Dar eu intelesem ca tu nu locuiesti in tara. Poti ruga pe cineva insa sa-ti cumpere si sa-ti trimita daca ai nevoie de astfel de lucruri. Repet tamaie se gaseste si la piata 1 leu pliculetul.
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| Slujba de inmormantare cu "mort" viu | Marius22 | Generalitati | 20 | 12.03.2010 19:17:45 |
|
|