Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.03.2011, 09:26:42
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

mmm ... complicata situatie ... bineinteles, ideal ar fi ca orice casatorie sa fie cu acordul absolut al ambilor parinti, si desigur, trecutul unui om se poarte ierta.

acum pararea mea : cand vine vorba de un fost puscarias si mai ales daca ar avea probleme psihice, ( dupa 2 3 ani nu ai cum sa stii, nici dupa 10 ani nu cunosti un om), ok, ai facut o greseala pe care o regreti, nu-i problema, te incadrezi in societate ca toti ceialalti, vorbim, esti un om ca oricare altul, ne putem intalni in oras, nu conteaza trecutul, dar ca sa fac casa si familie cu tine ... nu multumesc. asta e parerea mea. apoi daca ar veni un copil toata lumea ar rade de el, tatal tau e puscarias, hahaha, ce rusine ar fi pe copilul ala. si nu stiu, poate meriti ceva mai bun ...

bineinteles, iubirea e ciudata, e oarba cum se zice, si daca cineva considera ca si-a gasit jumatatea chiar si in chipul unui om care a fost la puscarie, ce poti sa faci? poate totusi da Dumnezeu ca toate sa mearga bine. trebuie multa rugaciune ca nu noi, fiecare cu parerile lui, ci Dumnezeu sa isi spuna parerea. sa iti dea un semn despre ceea ce trebuie sa faci, sa o iei pe drumul cel bun.

eu, sincer, ca mama, cred ca as lesina daca mi-ar veni fata acasa cu un puscarias. sau baiatul cu vreo prostituata. sa fereasca Dumnezeu !!! as incerca sa le explic in mii si mii de feluri ca merita ceva mai bun, n-au decat sa ii aiba in anturaj, dar ca sa faca casa cu ei, familie ... nu stiu ce sa zic ... intr-un final, daca as vedea ca tot nu si nu si ei se incapataneaza ca si-au gasit jumatatea, si persoanele respective dau semne bune, ca si asta conteaza, ce pot sa fac? decat sa imi fuga de acasa, sau Doamne fereste sa isi ia zilele, mai bine accept, chiar daca ar fi cu inima stransa.

ce as face foarte mult? m-as ruga. dar nu ca sa nu se casatoareasca, ca doar nu am eu cum sa stiu ce e rezervat pentru fiecare de la Dumnezeu. m-as ruga ca ai mei copii sa faca pasul cel mai bun, sa ii apere Dumnezeu de suferinta, sa le lumineze ochii si calea si sa faca alegerile cele mai bune pentru ei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Se poate ierta un astfel de pacat ? marianmarian Generalitati 22 05.10.2013 09:45:59
Poate mama participa la botezul propriului copil? georgeval Botezul 50 17.05.2011 14:52:08
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? patinina34 Generalitati 135 30.06.2009 22:37:03