![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ponegrești un tineret sfânt. Noi toți nevrednicii la un loc nu facem cât făcea un singur legionar. Dar ... ce să zic, microbul smintit al vrăjmașului diavol se extinde ... albul a devenit negru ! Ce grozăvii pot să aud... că Sfinții, oamenii hotărâți cu o trăire autentică în Hristos (nu așa melci și gelatine ca noi) care au răbdat zeci de ani de chinuri și torturi satanice... aceiași Sfinți care au reclădit din temelii țara noastră Sfântă Românească, aceia sunt responsabili pentru distrugerea ei .... Așa se vrea astăzi! „Jos cu Legiunea, jos cu Căpitanul, jos cu Corneliu Codreanu, jos cu toții românii și eroii adevărați! Jos cu Antonescu, jos cu Vlad Țepeș, să nu mai auzim de ei, ne-am săturat!” Puneți mâna și citiți istoria cea adevărată, nu cea făurită de masoni și de jidani! Regele Carol al II-lea a fost o javră, Regele Mihai un trădător. Iar Corneliu Codreanu Zelea - un Sfânt !
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|