![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca aceste suferinte inseamna pentru tine "propaganda legionara", atunci pot trage si eu concluziile mele in ceea ce priveste propaganda carui partid o faci tu aici prin afirmatiile de mai sus. Daca te lasa rece suferintele supraomenesti, in urma torturilor pe lungimea multor ani, inseamna ca esti de acord cu aceste torturi. Pe mine ma intereseaza CUM au reusit sa reziste niste oameni, care au fost lipsiti de aparare in fata bestialitatii tortionarilor. Si nu intamplator ma intereseaza, ci pentru ca stiu ca aceste lucruri se vor repeta candva in viitor; si vor fi atinsi din nou doar crestinii. Eu cercetez pentru mine, cu impartialitate si inocenta, caci nu ma intereseaza nici un partid politic. Tocmai de aceea ma intereseaza afirmatiile celor, care au trait pe pielea lor aceste schingiuiri; nu ma intereseaza parerea tortionarilor sau chiar a tertilor, care vorbesc din auzite. Daca nu ma insel te-ai declarat ateu. Ce treaba are un ateu sa faca aprecieri referitoare la Biserica. Hai, ca am ajuns chiar de ras, daca nu au mai ramas decat ateii sa se ingrijeasca de Biserica!!! Slava Domnului, ca nu e cazul de asa "ajutor". Te-am mai intrebat, dar nu mi-ai raspuns: Esti de acord cu tortura? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|