Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2011, 18:08:27
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de philalex Vezi mesajul
am zis si o repet....aceste structuri au sucombat aceasta tara....sa vina un porumbel al pacii si sa ne zica ce sa facem, nu astfel de structuri....care au facut rau peste tot...legionarii nu omorau si ei....si aveau boala pe comunisti...si apoi....comunistii si-au luat revansa...cam asta am dedus din ce-am citit...razunari...care au dsitrus si demnitatea de roman....nu mai comentez...imi face rau...
Legionarii au „sucombat” țara ? Dacă nu era pentru ei noi am fi rămas o mlaștină plină cu târâtori fără nici o verticalitate. Când starea de nepăsare și vlăguire din țară ajunsese la paroxism, Căpitanul a răsărit ca un soare strălucit și a îndreptat-o înapoi către Hristos!

Ponegrești un tineret sfânt. Noi toți nevrednicii la un loc nu facem cât făcea un singur legionar.

Dar ... ce să zic, microbul smintit al vrăjmașului diavol se extinde ... albul a devenit negru ! Ce grozăvii pot să aud... că Sfinții, oamenii hotărâți cu o trăire autentică în Hristos (nu așa melci și gelatine ca noi) care au răbdat zeci de ani de chinuri și torturi satanice... aceiași Sfinți care au reclădit din temelii țara noastră Sfântă Românească, aceia sunt responsabili pentru distrugerea ei ....

Așa se vrea astăzi! „Jos cu Legiunea, jos cu Căpitanul, jos cu Corneliu Codreanu, jos cu toții românii și eroii adevărați! Jos cu Antonescu, jos cu Vlad Țepeș, să nu mai auzim de ei, ne-am săturat!”

Puneți mâna și citiți istoria cea adevărată, nu cea făurită de masoni și de jidani!

Regele Carol al II-lea a fost o javră, Regele Mihai un trădător.

Iar Corneliu Codreanu Zelea - un Sfânt !

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:13:09
calator prin ploaie calator prin ploaie is offline
Banned

Data înregistrării: 13.01.2011
Locație: intre rai si iad
Talking

BLA..bla bla....

ps. normal..sfant cu cornitze!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:17:46
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
BLA..bla bla....

ps. normal..sfant cu cornitze!
Domnule administrator! Uitați-vă la această capră cum înjură un Sfânt ! Această jignire mârșavă încalcă vădit punctul numărul 12. (Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa.) al regulilor de întrebuințare a forumului !

E strigător la cer cum își poate cineva permite să zică un asemenea lucru !

Ai idei New Age, ecumeniste, smintite, împrăștii minciuni, defăimezi Sfinții ! E același lucru ca și când ai zice că „Sfântul Ioan de Kronstadt avea coarne”. Poate cineva să zică așa ceva ?? Nu, pentru că este hulă împotriva Duhului Sfânt!

Să îți fie rușine! Dumnezeu să îți dea o palmă peste conștiință ca să te îndrepți din erezia ta acolo unde trebuie ! (la dreapta credință)

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!

Last edited by colaps; 01.03.2011 at 18:20:09.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:24:06
Banned

Implicit

Da...si sa vedem cine l-a sanctificat pe legionarul Codreanu....

Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:26:09
Banned

Wink

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Domnule administrator! Uitați-vă la această capră cum înjură un Sfânt ! Această jignire mârșavă încalcă vădit punctul numărul 12. (Nu acceptam sa fie denigrata credinta ortodoxa.) al regulilor de întrebuințare a forumului !

E strigător la cer cum își poate cineva permite să zică un asemenea lucru !

Ai idei New Age, ecumeniste, smintite, împrăștii minciuni, defăimezi Sfinții ! E același lucru ca și când ai zice că „Sfântul Ioan de Kronstadt avea coarne”. Poate cineva să zică așa ceva ?? Nu, pentru că este hulă împotriva Duhului Sfânt!

Să îți fie rușine! Dumnezeu să îți dea o palmă peste conștiință ca să te îndrepți din erezia ta acolo unde trebuie ! (la dreapta credință)

DRAGULE....esti in COLAPS TOTAL....

NICAIERI in ortodoxie nu e preamarit Zele Codreanu legionarul...FII SERIOS! Cand va fi sanctificat(adica niciodata) voi reveni asupra sentimentelor mele...Pana atunci voi "behai" impotriva!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:27:00
Banned

Implicit

ps. la ce nr vei ajunge cu "colapsurile tale?
pps. Si-ai fost adus la ordine de n ori legat de acest subiect de multi altii....
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:28:37
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de calator prin ploaie Vezi mesajul
DRAGULE....esti in COLAPS TOTAL....

NICAIERI in ortodoxie nu e preamarit Zele Codreanu legionarul...FII SERIOS! Cand va fi sanctificat(adica niciodata) voi reveni asupra sentimentelor mele...Pana atunci voi "behai" impotriva!
Behăie atunci împotriva lui Dumnezeu. Striga în gura mare „Doamne, eu Îți urăsc Sfinții și arunc cu fecale în numele lor!”

Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:31:53
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

pana una alta Capitanul nu a fost canonizat si sper sa nu se intample vreodata.
observ cu amaraciune ca acest forum incepe sa fie acaparat de neo-legionari.
daca ar fi ca cineva sa ia atitudine ar trebui sa o faca impotriva unor astfel de devieri.
atunci cand s-a comentat canonizarea lui Stefan cel Mare, au fost discutii mult mai aprinse, s-au folosit cuvinte mult mai neprietenoase.
si nimeni nu s-a oripilat asa.
dar colaps ne demonstreaza ca este un demn urmas al ML.
sau, cum zice proverbul romanesc: cum e turcu' si pistolu'.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:33:15
Banned

Wink

Nu pot gandi asa murdar ...Iar de legionarul Codreanu aceeasi parere voi avea ! E opinia mea....
Reply With Quote
Vechi 01.03.2011, 18:34:34
Banned

Thumbs up

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
pana una alta Capitanul nu a fost canonizat si sper sa nu se intample vreodata.
observ cu amaraciune ca acest forum incepe sa fie acaparat de neo-legionari.
daca ar fi ca cineva sa ia atitudine ar trebui sa o faca impotriva unor astfel de devieri.
atunci cand s-a comentat canonizarea lui Stefan cel Mare, au fost discutii mult mai aprinse, s-au folosit cuvinte mult mai neprietenoase.
si nimeni nu s-a oripilat asa.
dar colaps ne demonstreaza ca este un demn urmas al ML.
sau, cum zice proverbul romanesc: cum e turcu' si pistolu'.
O minte limpede ai ! felicitari!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42