![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca cica ar fi o anumita manastire care s-a specializat, dupa cum insasi un bravnic vietuitor acolo si mare luptator pentru libertate si anti-apocalipsa spunea, in "scoaterea la lumina" a diverselor texte atribuite lui Ianolide. Ca el ar avea un scris cvasi-indescifrabil, dar s-au gasit niste maicute care s-au specializat in descifrarea acelui scris, un fel de oracole ortodoxe probabil si tare m-as mira ca una dintre ele sa nu se numeasca Fotini. Spune si cand Valeriu Gafencu s-ar fi pronuntat astfel? La inceputurile ML? Dupa ce aceasta a inceput sa intre in afaceri cu asasinatul politic sub obladuirea Capitanului? Oricum, ca o observatie generala, citate ca cele de mai sus sunt cele care au sa intarzie muuult si bine canonizarea lui Valeriu Gafencu din partea BOR. Desi am auzit ca l-ar putea canoniza rusii, chestie nu atat de simpla si nevinovata pe cat pare, iarasi cu dedesupturi politice dupa unele voci. Oricum, cred ca ultimul lucru care si l-ar fi dorit ar fi fost ca persoana lui sa devina miza unei lupte politice. De asta moastele lui nu s-au gasit si nici nu cred ca se vor gasi prea curand. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|