![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ia vezi nu o fi semnat Carol al II lea in 23 martie 1939 la Bucuresti un tratat economic intre Romania si Germania nazista? Si cate si cat or mai fi. Da Franta a fost ocupata de Germania nazista in WW2,dar ce pierderi a avut Franta in WW2,sau cum i-a fost afectata economia? Neglijabile. Polonia intr-adevar a avut pierderi,dar dupa WW2 nu a obtinut teritorii contestate in detrimentul Germaniei? Apoi nu stiu ce ar fi putut face "teribila masina germana de razboi" cand ar fi incercat sa treaca Carpatii,in Carpati tancurile nu ar fi valorat nimic,mai mult ar fi incurcat armata germana. Sa se vada de exemplu cat a fost macinata armata germana in luptele de gherila din Serbia.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|