Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2011, 13:47:06
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit De ce sunt ortodox

intrebare: Nu ai simtit ,insa,in acea perioada,ca acolo,in protestantism ai gasit adevarul?De fapt pe Hristos pe care Il cautai,L-ai gasit in protestantism.De ce nu te-a multumit acel Hristos?

Klaus Kennteh: Hristos mi-a vorbit mie,dar nu mi-a vorbit in protestantism.Si daca as fi fost in Tibet sau in Mongolia,sau in cine stie ce religie africana,mi-ar fi vorbit,pentru ca a vazut ca Il cautsi,atunci,S-a manifestat .
Hristos nu e legat de cladirea unei biserici.Adevarata Biserica e formata din acei oameni care Ii urmeaza Lui...
....
Protestantilor le lipseste icoana.Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca icoanele sunt o prezenta...Daca imi deschid ochii sufletului si il vad pe Sfantul Nicolae sau pe Sfantul Vasile sau pe alt Sfant,atunci imi dau seama ca e si el prezent acolo..Ei vin la viata prin credinta noastra....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06