Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2010, 13:06:02
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Poate doar mi s-a parut...

Foarte bine ca iti place si il iubesti pe Klaus Kenneth... Acelasi efect avut asupra mea Sf. Spiridon. Dar nu ne cere sa-l iubim cu totii, doar pentru ca tu il iubesti. Ai facut f bine ca ne-ai atentionat asupra prezentei lui. Eu nu il cunosc, decat din cele citite pe net, caci nu am cartea; dar daca o voi gasi o voi citi cu interes. Iti repet insa: noi avem exemple vii in Sfintii lui Dumnezeu, caci ortodoxia este vie la români. In vest prezenta lui este mai mult decat necesara.
Nu am inteles in ce tara traieste, caci dupa nume poate fi de oriunde.
Astept sa citesc si eu raspunsul tau complet.
Am vorbit si eu odata cu un preot protestant de pe aici si de la el am auzit, ca romanii sunt considerati, ca fiind f evlaviosi; "poate cei mai credinciosi din Europa", mi-a spus el.
Daniel ,Anca are dreptate.
Eu am evlavie la sf.Nicon (man.Optina),am citit o carte cu viata lui si o carte scrisa de el.
M-a impresionat simplitatea si smerenia acestui om atat de inteligent dar foarte smerit.
La fel sfantul Ioan Gura de Aur sau sf.Nicolae.
Pe ei sa ii citim ,sunt exemple bune de urmat pentru noi.
Eu nu spun ca acest fost protestant nu a a vut o viata interesanta.
Poate ai citit cartea Monicai Fermo ,e ceva asemanator.
Ai evlavie la acest american ,ai tot dreptul .
O sa merg sa il vad ,sper sa am timp.
Mie nu imi place stilul de viata occidental ,mult prea schematic ,desi au si ei dramele lor si trairile lor .

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
VAI VAI CE AM AUZIT emanuel2007 Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 212 18.10.2008 22:28:55
Am auzit de un film fain! fratia Stiri, actualitati, anunturi 4 07.08.2008 20:21:45
Ati auzit de ... eternetyz Stiri, actualitati, anunturi 5 28.02.2007 16:25:06