![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci ,daca preferi acest gen de carti iti recomand Talita Kumi de Monica Fermo-Maica Ecaterina in Ierusalim acum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit-o de la prima editie,si am urmarit-o si la toate emisiunile.I-am scris de cateva ori si pe mail.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit Adevarul de 10 ani,si tot am avut si am nevoie de Klaus Kenneth,chiar daca am multe lecturi la activ din majoritatea Sfintilor Parinti.De-abia astept sa vin la conferinta de La Iasi ,si sa-l vad pe viu.Nu stiu altii cum gandesc ortodoxia,dar eu,cand am citit aceasta carte acum 7 ani,in prima editie,am realizat ca sunt sub nivelul lui de traire duhovniceasca.si acum cred ca lucrurile sunt la fel,nu sunt la nivelul lui.De aceea m-am mirat si m-am intristat nespus,cand multi crestini mai cunoscuti sau asa ca si mine,anonimi,au spus ca Klaus Kenneth ar fi:
1.inca sub influenta protestanta 2.inselat 3.pentru cei din vest 4.este bun,dar oentru oamenii mai putin induhovniciti Ma iertati,in acest caz,eu fac parte din oamenii mai putin induhovniciti. |
|
|||
|
|||
![]()
"Călător pe pământ românesc. Convorbiri. File de jurnal" reprezintă o carte-dar a autorului pentru cititorul român, oferită în preajma noului său turneu în România.
Structurată în două părți ("De ce sunt ortodox" și "Călător pe pământ românesc"), volumul inserează o serie de convorbiri realizate cu Klaus pe vremea șederii sale în România, din toamna trecută, precum și un Jurnal al călătoriei sale, înfiripat în acele zile, cu amănunte de o savoare extraordinară. Convorbirile, realizate de Romeo Petrașciuc și Raluca Toderel, sunt grupate sub genericul De ce sunt ortodox, având ca titluri-reper formulări de genul: „Calea Ortodoxiei este drumul regal”, De ce Ortodoxia, Părintele Sofronie și fascinația dragostei lui Hristos, „Au venit demonii și mi-au dat puterile căutate și dorite”, În ghearele morții trupești și sufletești, „Dumnezeul nostru nu e fitecine”. Cea de-a doua parte e o frescă de o suavitate aparte a primului contact al lui Klaus Kenneth cu România, din toamna anului trecut, pagini în care autorul se dezăluie cititorului extrem de familiar cu poporul în mijlocul căruia și-a dus mărturisirea vreme de trei săptămâni. Detalii luminoase, punctări de o franchețe și luciditate dezarmante, într-un stil inconfundabil de bucuros, fac din aceste pagini unele ce se abandonează lecturii cu o voluptate aleasă, pilduitoare. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine a fost sau va merge la o conferinta cu Klaus Kenneth,il invit sa-si spuna impresiile..
|
|
|||
|
|||
![]()
Luni, 17 mai, în Aula Magna a Universității din Petroșani a avut loc conferința Două milioane de kilometri în căutarea Adevărului, susținută de Klaus Kenneth. Însoțit de părinții de la Mănăstirea Lainici, în frunte cu părintele stareț, Klaus Kenneth și-a dus din nou mărturia între credincioșii din Petroșani. O întâlnire extrem de caldă, reușită…
După conferință, împreună cu părinții din Lainici și Petroșani, Klaus a vizitat Biserica Sf. Varvara din localitate. A doua zi, împreună cu părinții de la Lainici, Klaus Kenneth a vizitat Mănăstirile din zona Văii Jiului și parte din mănăstirile din Episcopia Râmnicului. Astăzi, 19 mai, Klaus Kenneth va conferenția la Sibiu, în Aula Facultății de Teologie, începând cu ora 18. Întâlnirea va fi moderată de Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula, Consilier Misionar-Pastoral și de Imagine al Mitropoliei Ardealului. |
|
|||
|
|||
![]()
Inca un loc unde s-a discutat de Klaus Kenneth
http://trandafirescu.wordpress.com/2...t/#comment-745 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
VAI VAI CE AM AUZIT | emanuel2007 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 212 | 18.10.2008 22:28:55 |
Am auzit de un film fain! | fratia | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 07.08.2008 20:21:45 |
Ati auzit de ... | eternetyz | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 28.02.2007 16:25:06 |
|