![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ba chiar te-am inteles. 1. Dar nu inteleg rostul acestui thread in conditiile in care nimeni nu a spus ca prostia e virtute. 2. Cred ca e o confuzie in termeni.. de aici toata discutia. Pana si in Bible se face diferenta dintre intelepciunea lumii si intelepciunea celor ce-I urmeaza lui Hristos. Cred ca ar trebui sa delimitam termeni: cultura, civilizatie (cred ca la acestea se refera Traditie), ratiune, inteligenta, intelepciune etc... Pana la a gandi lucruri inalte, eu sustin ca majoritatea oamenilor nu-si exerseaza inteligenta nici in probleme cotidiene.. 3. Eu am spus ca iscodirea nu trebuie sa fie o ocupatie.. nu-mi rasuci termenii ca schimbi complet sensul! Iscodirea este curiozitate fara scop (ca: ce se mai spune azi la stiri? sau: de unde a avut Noe bani sa faca arca? - adica intrebari care nu ne apropie de Dumnezeu, chiar daca pot avea spoiala de crestinism) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignoranta | magnusfelyx | Generalitati | 0 | 28.12.2008 14:36:20 |
Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 19:59:16 |
IGNORANTA | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 24 | 30.08.2008 11:46:19 |
Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 24.03.2007 23:54:40 |
|