![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca dumneavoastra nu acceptati existenta unor martiri Np, nu inseamna ca ei nu exista. In tari musulmane sunt ucisi si astazi crestini, sunt Np. Credeti ca si-ar da cineva viata numai pentru o credinta in zeciuiala ... ?? De ce nu ma intrebati? De ce aveti convingerea ca le stiti pe toate, pentru ca sunteti foarte departe de realitatea lucrurilor. De unde stiti ca este platit acel profesor universitar?? A-ti luat cateva situatii din jurul dumneavoastra si le-ati generalizat cu valoare de lege ... Dumneavoastra la ce a-ti renuntat pentru Isus? 1. Zeciuiala o platesc pentru ca imi cere Domnul sa fac acest lucru... Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi dati zeciuiala din izma, din marar si din chimen si lasati nefacute cele mai insemnate lucruri din Lege: dreptatea, mila si credinciosia; pe acestea trebuia sa le faceti, si pe acelea sa nu le lasati nefacute. (Mat.23:23) Domnul spune sa nu lasam zeciuiala nedata. 2. Eu nu am chemat pe nimeni la biserica mea, si in nici o postare de pe forum nu am afirmat ca biserica mea este cea care mantuieste. Pentru ca nu cred ca vreo biserica anume mantuieste. Doar Isus o face. Eu nu am spus nimanui sa caute calea bisericii mele, ci am aspus ca doar calea lui Isus mantuieste ... Daca ne-am raporta doar la Isus, fiecare in biserica in care se afla, multe lucruri ar capata un alt sens ... Dar, ne raportam la biserici ... Si asta nu face decat sa atate zazania ... Parerea mea ... Precum am mai spus ... calea mantuirii nu are nimic de a face cu secta sau cu biserica, oricare ar fi ea. Ci cu Isus ... "10. Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire, 11. dupa cum zice Scriptura: "Oricine crede in El nu va fi dat de rusine." 12. In adevar, nu este nicio deosebire intre iudeu si grec; caci toti au acelasi Domn, care este bogat in indurare pentru toti cei ce-L cheama. 13. Fiindca "oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit." Romani 10 Eu cred ca nu este nici o despsebire intre ortodox, catolic, protestant si Np ... caci peste toti exista un singur Domn, bogat in indurare pentru toti cei ce-L cheama ... Orice altceva este politica ... |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|