Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.01.2011, 15:32:58
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pippo_ Vezi mesajul
Dictionarul face numai confuzii. E plin de confuzie. Nu veti intelege daca nu lasati dictionarul deoparte si nu va clarificati conceptele in mintea voastra.

"smerí (-résc, -ít), vb. refl. – A se umili, a fi supus, înjosi." - Este o aberatie!

De asta nu-l intelegeti pe Dumnezeu, va pierdeti in confuzie, ii lasati pe ceilalti sa gandeasca pentru voi.

Cum sa te umilesti?! Crezi ca Dumnezeu vrea sa te umileasca, sa te INJOSEASCA? Este o aberatie! Daca Dumnezeu care este IUBIRE INFINITA ar vrea sa te injoseasca, ce diferenta ar fi intre Dumnezeu si unul care te injoseste punandu-te sa-i faci sex oral? Nu Dumnezeu vrea sa te injosesti, ci alti oameni din jur.

DUMNEZEU CERE RESPECT. Ceea ce este cu totul altceva.
Si ce respect ii oferi tu, aducandu-L intr-o astfel de comparatie??
Nu stiu cum iti clarifici tu conceptele si nici nu vreau sa stiu,pentru ca imi sunt suficiente reperele pe care le folosesti!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu nu vrea suferinta omului caty_deea Despre Biserica Ortodoxa in general 17 07.02.2011 23:14:52
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? rightful8912 Din Vechiul Testament 52 22.11.2010 08:20:23
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 54 12.11.2009 13:54:22
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? tigerAvalo9 Generalitati 12 08.11.2008 13:13:18