![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu spun sa inlocuim randuielile Bisericii cu regulile forumistilor ...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de legile lui Dumnezeu aici. Ele trebuie stiute si respectate si atunci nu mai pot veni altii sa inventeze legi noi. Nu stiu la care biserica te referi. Biserica institutie/ierarhie are anumite legi ale ei (am inteles ca se cheama "traditie bisericeasca" sau asa ceva) si nu se refera neparat la dogme, sau scripturi, ci la mod de organizare, functionare, personal, alcatuire a slujbelor, invatamant teologic, etc.) Nu stiu daca exista adunate undeva precum legile din justitie, ca sa poata fie consultate de tot omul. Tare as vrea sa le vad si eu.
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea ,eu am invatat de la Parintele Cleopa regulile de baza si mi-a fost suficient.Ma mir ca tu nu te-ai dumirit inca....
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici nu e nevoie. Daca vrei sa urmezi ce spune Iisus fa-o. 'Cercetati scripturile' era parca indemnul. Si ne-a mai spus ca Il vom gasi in inima noastra. Inainte de a face ceva, daca nu esti sigura ca e spre bine sau spre rau roaga-te din suflet si ai credinta ca Domnul nu te va lasa sa alegi calea cea rea. In Dumnezeu putem avea incredere.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu vorbesc decat din ceea ce inteleg ca fiind adevarat, din experienta directa. Si chiar si asa pot gresi sau pot fi inexact. Dar in nici un caz nu reproduc niste citate pe care nu le inteleg. In schimb majoritatea se joaca de-a poezia pe de rost, fara a-i intelege sensul si implicatiile lucrului pe care il spune, in viata sa de zi cu zi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|