Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.12.2010, 12:04:31
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
RAspunsul la aceste intrebari ar fi trebuit sa le primiti la fata locului, nu de la mine.
Eu, pana acum nu am intalnit nici o biserica ortodoxa goala, atunci cand e Liturghie. Ma gandesc totusi, ca cei, care merg la Durau sa serbeze Revelionul, sunt prea obositi sa mai participe la Liturghie. Biserica Ortodoxa nu obliga pe nimeni la nimic.
Daca Biserica Ortodoxa nu obliga maicutele dintr-o minastire sa participe in fiecare duminica si in fiecare sarbatoare cu cruce rosie (care la noi se cheama de porunca) la Sfinta Slujba, atunci, cred eu, Biserica Ortodoxa nu se gindeste la mintuirea enoriasilor ei (pentru ca acele calugarite incalca a doua porunca a lui Dumnezeu- adu-ti aminte sa sfintesti ziua Domnului). Iata inca un motiv pentru care imi dau seama ca Biserica Catolica, cea in care m-am nascut, este o credinta buna.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Catolicii si Sf Maria Hartford Generalitati 22 19.08.2011 08:36:38
Catolicii de traditie bizantina in SUA PadreCory Biserica Romano-Catolica 87 29.12.2010 12:34:45
Dialogul cu catolicii din Cipru BogdanF2 Generalitati 2 16.11.2009 13:03:37
Cimitirul dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 11.06.2009 13:25:56