Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.12.2010, 01:18:12
sparxx sparxx is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.12.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GheronIosifIsihastul Vezi mesajul
Windorin! Mesajul tau a fost cu numarul 666:) da vad ca nu e nimic in el aiurea:) eu sunt 667 fiuu! close! cat despre reclama.. Am vazut-o si eu aseara si nu imi puteam crede ochilor.. Este .. ILEGALAAAA!!!Adica Hello!! CNA-UL? Nu e voie sa batjocoresti credinta unui popor! Miscarea asta este special facuta ca sa faca valva.. de ce au ingerasii aripi.. si faza cu taurasul, am crezut ca fac infarct! Mai cu siguranta ca e mai observat redbull ul asta ,bautura diavoleasca.. mai sunt altele, la fel numite direct ,pe fata hell ! Ma gandeam ca le va scadea vanzarea.. astazi la metrou am trecut pe langa un tonomat si ma gandeam sa iau un ciocan si sa-l nimicesc.. Da sunt prea las.. Eu abia ma lupt cu andreicozia.. si cum am vazut ca nimeni nu te sustine cand aperi ortodoxia si lupti impotriva celor care se ocupa cu hulirea celor sfinte..
Andrei s-asa crede ca Maicuta Domnului a mai facut si alti copii si ca Domnul si Dumnezeul si Mantuitorul nostru Iisus Hristos ,crede el ca nu e Dumnezeu.. cred ca el a fost cu idea!:))
oricum, nu mor caii cand vor cainii, cum singur zice chiar el.. trec valurile, arca ramane.. trec anii Biserica Ortodoxa supravietuieste.. Latra bietul Andrei la cele sfinte.. si crapa de ura fata de ele dar degeaba.. cainii latra.. caravana trece..
Andrei, pocaieste-te!
Doamne miluieste!
nu prea imi place sa ma repet:

am oroare de zombilici care nu proceseaza deloc.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Reclama, sufletul cui ? andreicozia Generalitati 7 19.11.2010 17:42:37
Reclama cu covor rosu la AVORT cozia Generalitati 30 28.02.2009 17:43:33