Citat:
În prealabil postat de Delirul
Nu stiu de ce dar in aceste doua spoturi ce le puteti vizualiza aici http://www.noulrom.ro/
gasesc ca exista ceva extrem de jignitor la adresa noastra ca romani. Se prea poate sa exagerez, sau poate ca nu am inteles eu spoturile in sine dar chestia aceia cu hei acum ca steagul americii este pe noul ROM vor avea si romanii un motiv de a fi mandri si de a straluci precum stelutele americii (de ce sa fim mandri ? de steagul americii?, de ce ne mai spunem romani atunci si hai sa ne spunem americani)
|
Și mesajul de pe site e plin de batjocură: „Să construim America aici la noi”. Adică ce, nu-i de ajuns că există o Sodomă mare aproape cât China, mai vor să degradeze cu perversiunile și cu destrăbălarea lor și țara noastră?
Să nu uităm însă un lucru: Dracu nu doarme niciodată.
Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
|