Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2010, 14:07:36
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul

Eu sper ca simtiti cu totii ceea ce am simtit si eu la "anumite " topicuri !
Domnul meu, imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu simt decat parere de rau pentru dumneavoastra.

Pe de o parte, imi pare sincer rau pentru faptul ca recunoasteti aproape explicit ca toate mizeriile pe care le-ati colportat nu au avut ca scop adevarul, ci doar sa provoace o anumita stare de spirit... Cu alte cuvinte, ca ati vrut sa va razbunati... Este foarte putin crestina o asemenea atitudine...

Pe de alta parte, eu personal chiar iau de bune promisiunile Mantuitorului si indemnurile Sale: "Fericiți veți fi voi când vă vor ocărî și vă vor prigoni și vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, mințind din pricina Mea. Bucurați-vă și vă veseliți, că plata voastră multă este în ceruri "

Asa ca, in ceea ce ma priveste personal, nu va sfiiti, dati-i inainte; daca asta va satisface instinctele.

Singurul motiv pentru care intervin este acela ca sunt si alte persoane care citesc aceste randuri, iar aceste persoane au dreptul sa-si faca o imagine cat de cat obiectiva.

Tags
primatul papal, roma, vatican