Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.08.2010, 21:00:14
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fani71 Vezi mesajul
Acum, din cauza multimii copiilor :-)) nu mai am timp sa mai stau prea mult la discutii aici, dar ce am vrut sa spun a fost ca este o diferenta intre cei care din egoism nu vor sa aiba copii de loc (desi eu nu as judeca pe nimeni, Dumnezeu ii stie, pot fi si diverse alte motive si cine imi spune mie ca eu care am copii nu sunt mai egoista?) si cei care hotarasc sa se opreasca dupa un anumit numar (unu, doi trei etc) socotit de ei ca fiind limita puterilor lor (sufletesti, financiare, de care tine echilibrul cuplului etc ..).
Oricum, mi se pare exagerat sa spui ca este motiv de divort faptul ca unul din cei doi nu vrea sa aiba copii. Unu ca asta se discuta inainte de casatorie. Doi ca copiii se fac in doi. Daca il convingi pe celalalt prin batala la cap sa ai copii, poate ca lucrurile n-or sa mearga de loc bine.
Si trei ca nu vad de ce ar fi motiv de divort si nici nu vad de unde ai scos ideea asta: nu am vazut-o in canoane.
Deci cum va sa zica , a venit si cel de-al doilea ! Acum fac eu legatura si inteleg aparitia ta ceva mai rara pe forum ! Sa-ti traiasca intru multi ani sanatosi si fericiti ! ! !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre desfranarea intre sot si sotie ionut12 Generalitati 136 14.05.2011 13:04:54
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea costel Generalitati 78 17.03.2011 10:50:13
Intrebare: Desfranarea gmariusg Generalitati 58 02.12.2010 21:44:18
Desfranarea intre sot si sotie part 2 ionut12 Generalitati 20 16.11.2010 08:06:45
Desfranarea kindly Generalitati 31 09.11.2010 13:53:39